Svi su ga pohvalili

Maja Šuput se pohvalila važnim danom u Bloomovu životu, uskoro će biti spreman za neke ozbiljne avanture

Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Galerija

Maja Šuput otkrila je na Instagramu da će njezin sin uskoro dobiti svoju osobnu iskaznicu i putovnicu, pa pitala svoje pratitelje u kojoj je pozi bolje ispao.

Maja Šuput uživa u majčinstvu i svaki novi dan za njezinu je obitelj pun doživljaja i novih avantura, a one prave tek ih očekuju.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Već točno zna Evo kako su naše zvijezde preživjele razvod, a kako će izgledati onaj Maje Šuput ako do njega dođe: "Moj muž ako bude bivši..."

Pjevačica je dala to naslutiti svojim obožavateljima na Instagramu gdje je objavila fotografije sina Blooma i to s fotografiranja za osobnu iskaznicu i putovnicu kako bi bio spreman za putovanja van Hrvatske.

"Danas idem vadit osobnu i putovnicu pa vježbam u krevetu osmijehe za sliku. Koja poza vam je bolja? Neozbiljna ili ozbiljna??" pitala je Maja svoje pratitelje uz dvije Bloomove fotografije koje je objavila.

"Sve njegove poze su preslatke", "Koliko je sladak", "Dobit ću šećernu bolest od ovog slatkiša", "Ma famozan je", "Presladak u svim pozama", "Ajooj srce malo, prekrasno, preslatko", "Osmijeh medeni", "S ovom ozbiljnom neka odmah aplicira za diplomatsku putovnicu", "Ozbiljno neozbiljna ako može jer i jedno i drugo izdanje je preslatko", zaključili su neki od Majinih pratitelja.

Ona ih je ovih dana povela i u virtualni obilazak Bloomove dječje sobe i pokazala im kako su oslikani zidovi, a i kakvu garderobu, krevetić, stol za presvlačenje i igračke ima njezin sinčić.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Danijela Martinović - 1 +0 Petar Grašo Celebrity Danijela se oglasila prvi put nakon vijesti o krahu ljubavi s Grašom, jedan je detalj na njoj posebno upečatljiv

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) +3 Archie (Foto: Instagram) Zanimljivosti Neki su bijesni zbog Archiejeve fotke koju su Meghan i Harry objavili, što ih je toliko naljutilo i zašto to ne mogu razumjeti?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene