U elementu

Šuput provocira Instagram vrućim fotografijama s Balija: "Ova je po odabiru mog muža"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput posljednjih dana boravi na čarobnom Baliju sa suprugom Nenadom Tatarinovom, s kojim uživa u luksuzu.

Nakon medenog mjeseca na Maldivima, Maja Šuput i suprug Nenad Tatarinov dio siječnja odlučili su također provesti u egzotičnim krajevima.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

Za destinaciju su ovoga puta izabrali Bali, a vrckava pjevačica ne prestaje objavljivati fotografije plaža, luksuzne vile u kojoj su odsjeli, ali i sebe u vrućim izdanjima.

Na jednoj od posljednjih fotografija Maja je suprugu pozirala u pozi u kojoj je zamalo pokazala više nego što je možda htjela, no svejedno ju je podijelila s 426 tisuće obožavatelja.

"Po odabiru mog muža", poručila, a zatim je objavila još nekoliko na kojima je pokazala sve svoje čari, kao i čari Balija.

U to se uvjerite u našoj galeriji.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Getty Images) Anne Hathaway i Adam Shulman (Foto: Getty) +0 Anne Hathaway (Foto: Instagram) Celebrity Nakon što je rodila drugo dijete u tajnosti, slavna glumica uskočila u haljinu s nikad većim dekolteom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene