Nova Maja!

Šuput nakon izlaska iz karantene potpuno promijenila imidž, ali i najavila da sprema nešto veliko

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput izlazak iz karantene odlučila je obilježiti promjenom imidža, što je oduševilo njezine obožavatelje.

Maja Šuput presretna je dočekala kraj izolacije zbog pandemije koronavirusa i povratak svojim uobičajenim aktivnostima i poslovima, među kojima je i voditeljska uloga showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato".

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Maja ne bi bila Maja da se nije vratila u svom stilu, samo kako to ona zna i predstavila nam potpuno novi imidž zahvaljujući kojem ju neki možda neće ni prepoznati na prvi pogled. Naime, Maja je na Instagramu objavila fotografije na kojima pažnju krade njezina duga kovrčava platinasta kosa s kakvom ju dosad nismo imali prilike vidjeti. Uz to je najavila da nam sprema i nešto skroz novo.

"Dan za sastanke, dogovore, pregovore. Spremam vam nešto jaaaaakoooo velikooo", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj pozira u minijaturnoj bijeloj haljinici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

"Izgledaš ko lutkica s naslovnice, prekrasna si", "Ja mislila da je Barbie", "Divna si", "Prezgodna si", "Blistaš", "Super Maja", "Izgledaš kao izgubljena djevojčica", "A kak' si tak' savršena", "Majo, nikad ljepša", poručili su joj u komentarima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene