Zadnje putovanje udvoje

Šuput tek sad otkrila gdje je s mužem uživala još u prosincu, pohvalila se i trudničkom fotografijom s plaže!

Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Galerija

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj sa suprugom Nenadom Tatarinovom pozira na plaži u Dubaiju, kamo su otputovali u prosincu prošle godine.

Pjevačica Maja Šuput (41) na svojem Instagramu je otkrila da je pred kraj prošle godine od zime pobjegla na egzotičnu lokaciju.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

Objavila je fotografiju s plaže na kojoj pozira u zanimljivom jednodijelnom kupaćem kostimu s čipkom i volanima dok joj suprug Nenad Tatarinov (38) ljubi trudnički trbuh.

"Početkom prošlog mjeseca (dakle prije Božića i puno prije potresa) otisnuli smo se na posljednje putovanje udvoje. Kako ne mogu zakinuti svoje vjerne pratitelje na Instagramu za ovaj 'plus size beach body' i zapravo za cijelu trudničku avanturu na pijesku, vodim vas na virtualno putovanje Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Jutra počinju s plažom, gdje kroz laganih 28 Celzijevih stupnjeva puše blagi povjetarac i tatinim poljupcima u moj tobolac koji priča pišonji kako je brzo s nama. Ako mislite da je tu trbuh velik, trebate me vidjeti sad nakon mjesec dana", napisala je Maja u opisu romantične i egzotične fotografije iz Dubaija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

No trudnoj pjevačici to ipak nije bilo posljednje putovanje prije rođenja sinčića. Šuput je novu godinu započela poslovnim putom u Italiju, iz koje se vratila prošli vikend. Tada je na Instagramu pokazala i kako izgleda njezin trudnički trbuh mjesec dana nakon Dubaija, i to fotkom na kojoj je pozirala sa svojom lijepom mamom Danicom.

Maja je trenutačno u sedmom mjesecu trudnoće i trebala bi roditi na proljeće, a njoj i Nenadu, za kojega se udala u svibnju 2019. godine, ovo će biti prvo dijete. 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne i Benjamin Mascolo (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Profimedia) +11 Bella Thorne (Foto: Instagram) Celebrity Njihove prisne fotografije obilaze svijet, kao i mini modeli kupaćih s tangicama koje ona nosi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene