Emotivna Maja

Šuput se vratila na Instagram i ganula fanove objavom: ''Sada imam dva anđela koji me čuvaju''

Maja Šuput (Foto: Nova TV) Maja Šuput (Foto: Nova TV) Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Nova TV) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Facebook) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO:Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram) Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram) +0 Maja Šuput, Nenad Tatarinov (FOTO: Instagram) Galerija

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografije i post kojim je ganula svoje fanove.

Prije tjedan dana Maja Šuput suočila se s teškim životnim gubitkom. Naime, jednoj od najomiljenijih domaćih pjevačica preminuo je otac Boris.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Maja se tako posljednjih dana povukla iz javnosti kako bi bila sa svojim najbližima, pauzirala je s društvenim mrežama, no sa svojim obožavateljima sada je podijelila još jednu emotivnu objavu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

''Sada imam dva anđela koji me čuvaju i paze. Moj tata s nekog predivnog oblaka i moja ljubav kao najveća podrška u dobru i zlu'', napisala je pjevačica pored fotografije u zagrljaju Nenada Tatarinova i ganula svoje fanove. 

Maja je prije nekoliko dana oca ispratila predivnim riječima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

''Bio je najponosniji (kao i svaki otac valjda) tata na svijetu, a dan kad sam mu rekla da ću početi pjevati mu je bio najsretniji dan u životu. Sve što se u mojoj karijeri događalo nakon njegove bolesti pratio je s najvećim veseljem. Zvao me 5 puta na dan da pita gdje pjevam u petak, gdje u subotu, a onda u nedjelju sto pitanja kako je bilo, koliko je ljudi. I taj ponos je bio nevjerojatan. Posljednje 3 godine više me nije mogao ni zvati ni pričati. I ne bih o tom zlu koje ga je snašlo jer je bolno. Najveci heroj u ovoj priči je moja mama Danica. Svaki dan, sat, minutu, posljednjih 16 godina dala je njemu. Da nije bilo nje, pisala bih ja ovo puno prije. On je imao tu sreću da ima nju da mu olakša da dostojanstveno živi, koliko god je to moguće u svojoj bolesti. Ja znam da ću dati sve od sebe i dalje da njega činim sretnim, a ako gore postoji telka, vjerujte mi, taj daljinski je kod njega i vrti samo muziku. I raspali, tata, imaš šta za nadoknadit. Mi te volimo najviše na svijetu i ta ljubav se ne raskida ni bolešću ni smrću. Ljubav je ljubav. Pogotovo ova kćeri i oca. Rekla bih ti, mirno spavaj, ali u tvom slučaju bi zvučalo kao kazna. Zato tata, uživaj u svojoj slobodi , pleši, pjevaj i čuvaj nas. Volimo te'', napisala je tada.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene