uvijek lijepa!

Maja Šuput pokazala kako se opustila dan nakon voditeljske uloge - i u kućnom izdanju je sve zadivila

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput Maja Šuput Igor Mešin i Maja Šuput - 5 +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput, prošle nedjelje nije razočarala kada je odabir modne kombinacije u pitanju, a ovoga puta obožavateljima je pokazala i kako izgleda dan kasnije.

Pjevačica i voditeljica showa "Ples sa zvijezdama", Maja Šuput, ni prošle nedjelje nije razočarala kada je odabir modne kombinacije u pitanju, a ovoga puta obožavateljima je pokazala i kako izgleda dan kasnije.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

"Kako izgleda dan nakon emisije?", napisala je Maja u opisu fotke koju je objavila u pričama na Instagramu. Na fotografiji pozira bez šminke i s razbarušenom kosom u ružičastom kućnom ogrtaču.

Maju rijetko imamo priliku vidjeti u ovakvim izdanjima, no njezini vjerni obožavatelji često joj poručuju da im je u bilo kakvoj situaciji predivna.

Odjevne kombinacije kojima iz nedjelje u nedjelju oduševljava hordu svojih obožavatelja bira uz stručnu pomoć prijatelja i kolege Marka Grubnića.

Poslije svega već viđenog jedva čekamo vidjeti što su nam pripremili u emisijama koje tek slijede.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić - 5 Goran Višnjić - 1 Goran Višnjić - 2 Goran Višnjić - 3 +5 Goran Višnjić - 4 Celebrity Goran Višnjić iznenadio dolaskom u Hrvatsku, ali i novim imidžem kojim je već zaludio obožavateljice!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nenad Cvetko Celebrity Naš glumac progovorio o borbi s teškom bolesti zbog koje je spao na samo 35 kila: "Najgore je prošlo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene