Napunila baterije

Mlada sarajevska glumica jedva je dočekala povratak na set omiljene serije: "Veselim se prijateljima"

Maja Jurić (Foto: Nova TV) Maja Jurić (Foto: Nova TV) Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Jurić (Foto: Nova TV) Maja Jurić (Foto: Nova TV) Maja Jurić (Foto: Nova TV) Maja Jurić (Foto: Nova TV) Maja Jurić (Foto: Nova TV) Maja Jurić (Foto: Instagram) +0 Maja Jurić (Foto: Instagram) Galerija

Maja Jurić spremno je dočekala povratak na set serije "Drugo ime ljubavi".

Obožavatelji popularne dramske serije ''Drugo ime ljubavi'' nakon kratke blagdanske pauze opet uživaju u dogodovštinama omiljenih junaka. Naime, serija se vratila na male ekrane u utorak i gledatelji opet mogu pratiti nove zavrzlame i rasplete u napetim epizodama.

Pogledaj i ovo Rade Radolović - 1 Glumac, ali i još nešto! Gledateljice je osvojio ulogom policajca Šiška, ali njegov omiljeni hobi tek će vas ostaviti bez daha!

Vrhunska glumačka postava vratila se nakon odmora kako bi snimila nove nastavke uzbudljive radnje.

Glumica Maja Jurić, koja tumači lik Valentine, pauzu je iskoristila kako bi vrijeme provela sa svojim najdražima.

"Odmor sam djelomično provela u Sarajevu uz sve svoje najdraže, a novu godinu provela sam u Brnu, gdje živi moj dobar prijatelj. Planovi za 2020. slični su onima za 2019. Što više putovati, što više raditi posao koji volim i, naravno, uvijek raditi na sebi. Sada se, doduše, veselim susretu i prepričavanju dogodovština s odmora sa svojim kolegama sa seta. Onima ispred i iza kamere", rekla nam je Maja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Juric (@majamajo.juric) on

U novim nastavcima serije ''Drugo ime ljubavi'' ne propustite doznati tko od likova gubi život, a čije se tajne napokon razotkrivaju. Saznajte i tko će s kim završiti u krevetu, tko će biti istjeran iz kuće u kojoj živi, koje je iznenađenje Anine rođendanske proslave te kakve sve nove planove kuju junaci rado gledane serije.

Ne propustite nove epizode omiljene serije od 14. siječnja na Novoj TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene