baš voli photoshop!

Madonna objavila fotografije bez ijedne bore i čistog lica, koje su potpuna suprotnost realnom stanju stvari!

Madonna - 1 Madonna - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna - 2 Madonna Madonna Madonna Madonna Madonna Madonna Madonna - 13 Madonna - 12 Madonna - 11 +19 Madonna - 10 Galerija

Kraljica popa Madonna voli se pohvaliti svojim fotografijama na društvenim mrežama, no one su daleko od stvarnosti kako zaista izgleda.

Pjevačica Madonna u posljednje vrijeme šokira javnost svojim ponašanjem, ali i izgledom, no kraljica popa ne zamara se komentarima već uživa u onome što radi.

Trenutno održava svoju turneju ''Celebration Tour'', a nakon odrađenih koncerata često objavljuje svoje fotografije koje su potpuno uređene.

Pogledaji ovo Madonna - 2 Celebrity Vulgarna snimka Madonne i plesačice zgrozila je njezine fanove: ''Kao da gledam svoju baku da to radi, ovo je tako neugodno gledati!''

Nedavno je tako objavila fotografiju s pozornice na kojoj nema nijednu boru te joj je lice porculansko čisto, a mnogi su odmah primijetili da je pretjerala s fotošopom te su iste fotografije paparazza potpuno drugačije. Fotografiju možete vidjeti u našoj galeriji.

Pretjeruje li Madonna s fotošopom?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Podsjećamo, Madonna je prošle godine hospitalizirana zbog bakterijske infekcije te se oporavljala nekoliko tjedana nakon što se vratila turneji.

"Oporavljam se i neizmjerno sam zahvalna za sve blagoslove u svom životu. Prva pomisao, kad sam se probudila u bolnici, bila su moja djeca", napisala je Madonna nakon izlaska iz bolnice.

Pogledaji ovo Madonna Celebrity Madonnina prijateljica objavila je njezinu neobrađenu fotografiju, pogledajte kako izgleda u stvarnosti i bez trunke filtara!

Njezino zdravstveno stanje brzo je palo u zaborav zbog njenog izgleda, a svojim umjetnim licem sve više dobiva negativne komentare zbog estetskih operacija kojima se podvrgava.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz, 2009. godina Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz +25 Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Nekad i sad Daria Lorenci i njezin samozatajni suprug prije 15 godina bili su u slatkom iščekivanju, a dočekalo ih je pravo iznenađenje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll s dečkom - 4 Ivana Knoll s dečkom - 3 Ivana Knoll s dečkom +25 Ivana Knoll s dečkom - 1 Celebrity Knoll prekinula 13 godina dugu vezu s tajanstvenim poduzetnikom, otkrila je detalje: ''Život nas je promijenio...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene