nema više zavaravanja

Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

Madonna Madonna Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna Madonna Madonna Madonna Madonna Madonna Madonna - 2 Madonna - 3 Madonna - 4 Madonna +19 Madonna - 2 Galerija

Madonna je nastupila u New Yorku, a fotografije s koncerta otkrile su kako izgleda u stvarnosti.

Pop-ikona Madonna održala je koncert u Madison Square Garedenu u New Yorku, pet dana nakon što je naljutila svoje obožavatelje.

Naime, Madonnu je dvoje obožavatelja tužilo za lažno oglašavanje jer je 13. prosinca prošle godine zakasnila čak dva sata na svoj koncert u Brooklynu.

Ovaj put nije ponovila tu grešku, a na pozornici joj se pridružila i kći Chifundo ''Mercy'' James Kambewa Ciccone, kojoj je zapjevala povodom njezina 18. rođendana.

Madonna se tijekom nastupa nekoliko puta presvukla, a pokazala je i da je sa 65 godina još u plesnoj top-formi.

Fotografije s koncerta također su otkrile i kako izgleda bez filtera i fotošopa, a stvarnost je daleko od onoga što vidimo na njezinim društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Madonna (@madonna)

Pjevačica trenutno održava svoju turneju "Celebration", koju je morala odgoditi kada je prošle godine hospitalizirana na intenzivnoj njezi zbog ozbiljne bakterijske infekcije.

Madonna je tada pronađena kod kuće bez svijesti, a njezino stanje bilo je toliko ozbiljno da su se članovi obitelji pripremali na najgore.

Pogledaji ovo Madonna Celebrity Madonna uplašila sve oteklinama na licu koje nije lijepo vidjeti, evo što joj se dogodilo po mišljenju stručnjaka!

"Ovo ju je stvarno probudilo. Nije živjela zdravim životom kakav bi trebala imati za svoje godine, a posljednjih je nekoliko mjeseci mršava. Ona misli da je još mlada, a zapravo nije. Također vjeruje da je nepobjediva", rekao je tada Madonnin rođak za Daily Mail.

Srećom, pjevačica se oporavila i u listopadu se vratila na pozornicu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Juraić Vesna Juraić Vesna Juraić Vesna Juraić +25 Vesna Juraić Celebrity Pogledajte kako izgleda Modrićeva punica, bila je važna figura u Dinamu prije nego što je njezina Vanja upoznala Luku  

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 8 Marko Grubnić - 5 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić - 3 +26 Marko Grubnić - 1 Celebrity Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene