Menadžer otkrio kako je

Kraljica popa hitno je hospitalizirana, našli su je bez svijesti, a njezina kći nije se odvajala od nje na putu do bolnice!

Madonna - 3 Madonna - 3 Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna Madonna Madonna - 1 Madonna - 2 Madonna - 3 Madonna - 6 Madonna - 5 Madonna - 4 Madonna - 3 Madonna - 2 +17 Madonna - 3 Galerija

Kraljica popa Madonna hitno je hospitalizirana, pronađena je bez svijesti na podu, a njezina kći Lourdes nije se odvajala od nje na putu do bolnice.

Legendarna pop-pjevačica Madonna odgodila je svoju turneju nakon boravka na intenzivnoj njezi. Prema pisanju stranih medija, pronašli su je bez svijesti i hitno prebacili u bolnicu u New Yorku u subotu, ekskluzivno doznaje Page Six.

Navodi se kako je bila intubirana najmanje jednu noć prije nego što joj je cijev uklonjena i sada je budna i oporavlja se.

Njezina kći Lourdes Leon bila je uz nju tijekom svega.

Madonnin dugogodišnji menadžer podijelio je potom pojašnjenje na Instagramu da je pjevačica razvila ozbiljnu bakterijsku infekciju koja je dovela do višednevnog boravka na intenzivnoj njezi. Tvrdi kako je sada izvan intenzivne njege, ali da je još uvijek u bolnici i očekuje se njezin potpuni oporavak.

Inače, turneja je to koja je trebala početi 15. srpnja u Vancouveru, a nastavila bi se u još 34 grada.

Pod nazivom ''Madonna: The Celebration Tour'' trebala je provesti obožavatelje na umjetničko putovanje kroz četiri desetljeća u kojem bi pjevačica odala počast New Yorku, odakle je i krenula njezina glazbena karijera.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Đokić Jadranka Đokić - 3 Jadranka Đokić - 2 Jadranka Đokić - 1 +26 Jadranka Đokić - 4 Nekad i sad Svi je znamo kao sestru Helgu iz hit-serije 2000-ih, a evo kako simpatična glumica izgleda danas!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 1 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 2 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 3 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 4 +21 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 5 Celebrity Hvalio se da je obdaren pa je upecao seksi 19-godišnjakinju s koje sada ne može skinuti ruke ni u javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene