Nije im lako

Majka posrnule pjevačice zabrinula njezine obožavatelje objavom na Instagramu: "Borba je tek počela"

Lynne Spears, Britney Spears (Foto: Profimedia) Lynne Spears, Britney Spears (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lynne Spears, Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: AFP) Paris Hilton i Britney Spears (Foto: Profimedia) Paris Hilton i Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: AFP) Britney Spears (Foto: Instagram) Britney Spears (Foto: Getty Images) Britney Spears (Foto: Getty Images) Britney Spears (Foto: Getty Images) +0 Britney Spears (Foto: Profimedia) Galerija

Lynne Spears svojom posljednjom objavom na Instagramu zabrinula je obožavatelje svoje kćeri Britney Spears.

Majke bivše tinejdžerske zvijezde Britney Spears, Lynne Spears, zabrinula je njezine obožavatelje na svom profilu na Instagramu, i to neobičnom porukom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lynne Spears (@lynnespears_rf) on

Pogledaj i ovo Britney Spears naveli su i razloge Nakon što je suđenje oko skrbništva Britney Spears završilo, upućeni izvori tvrde da će ostati bez novca: "Ako ovako nastavi, bankrotirat će..."

"Kada Božji ratnik padne na koljena, borba nije završena, tek je počela. Ovo je vjera", napisala je Lynne uz fotografiju koja prikazuje nepoznatu djevojku na koljenima.

Podsjećamo, 37-godišnja Britney javila se u ustanovu za mentalno zdravlje ranije ovog mjeseca kako bi joj pomogli da se bolje nosi s očevom bolešću. No pojavila su se šuškanja kako se pjevačica tamo ipak nalazi protiv svoje volje.

Naime, Britneyin otac Jaime već se neko vrijeme bori s teškom bolešću, a njegovu je hospitalizaciju slavna pjevačica teško podnijela. Uz to, on je glavni i odgovorni za kćerine financijske poslove nakon što je njezin odvjetnik dao otkaz proteklog mjeseca. A upravo je Britneyin prvi psihički slom, koji joj se dogodio prije 10 godina, doveo do toga da odvjetnik Andrew Wallet preuzeo brigu o njezinu novcu.

Izvor blizak pjevačici otkrio je za Page Six kako ona ima ozbiljnih problema s povjerenjem u ljude i kako se uvijek oslanjala na očevu pomoć, da joj pomogne ostati normalnom u svijetu šoubiznisa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jenny Mollen i Jason Biggs (Foto: Instagram) Jenny Mollen (Foto: Instagram) Jenny Mollen (Foto: Instagram) Jenny Mollen (Foto: Instagram) +2 Jason Biggs i Jenny Mollen (Foto: AFP) Celebrity Supruga slavnog glumca šokirala priznanjem: "Prošlu subotu ispustila sam sina na pod, na glavu..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene