Zasluženo pobijedio

Njegov oproštaj od Kemala Montena - pogledajte emotivan nastup!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Bulić kao Kemal Monteno odnio pobjedu u sedmoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato.

Luka Bulić dirljivom je izvedbom u liku Kemala Montena oduševio žiri i publiku u sedmoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato. Još na probama Luka je rekao kako će njegov nastup biti na neki način oproštaj od velikana Kemala, a s pobjedom, i to drugom u ovoj sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato, to je dostojanstveno i ostvario.

Pogledaj i ovo showbuzz Da vas čujemo ANKETA Tko bi trebao biti pobjednik druge sezone showa Tvoje lice zvuči poznato?

Otpjevavši Kemalovu pjesmu 'Nije htjela' Luka je dirnuo mnoge, a kako je tu pjesmu Kemal Monteno otpjevao u duetu s Oliverom Dragojevićem, Luka je gledatelje počastio i kratkom vokalnom transformacijom u Olivera koju je nesumnjivo, savršeno izveo.

Iako je Luka Bulić uživao u zadnjem nastupu, priznaje da će mu Severina ipak ostati u posebnom sjećanju.

'Ja ostajem bez teksta, dirnuo si me. Skinuo si njegov glas bez karikiranja' poručila mu je Sandra, a s njom se složila i pridružena članica žirija, Ivana Banfić te nadodala kako je uspio prenijeti njegovu jednostavnost. 'Ja sam bio vjerovali ili ne na rubu suza. Krasno si ga skinuo, taj njegov glas!', komentirao je Đuro Lukin nastup, dok Maja Šuput nije uspjela nikako suspregnuti suze te emotivno reagirala na Lukin nastup.

Kao pobjednik, Luka je odabrao udrugu Kamenčići iz Šibenika, koja pomaže djeci s mentalnom retardacijom, a kojoj će Nova TV u njegovo ime donirati iznos od 10 tisuća kuna.

Njegov nastup pogledajte na službenoj stranici Tvoje lice zvuči poznato.

Sljedeća epizoda donijet će brojne uzbudljive transformacije. Pobjednik Luka Bulić sljedećeg puta ponovno će mijenjati spol pa će biti pjevačica Duffy, a u transformaciji u suprotan spol pridružit će mu se i Ivan Šarić koji će biti Ella, Saša Lozar Leann Rimes, Renata Sabljak bit će Prince, a Ivana Marić će se transformirati u Duška Lokina. Dušana Bućana gledat ćemo kao Boneya M., Maju Šuput kao Donnu Summer, a Maju Posavec kao Toni Braxton.

EKSKLUZIVNO! Besplatno pogledaj reprizu u Vip i B.net videoteci!

Nove epizode showa Tvoje lice zvuči poznato pogledajte svake nedjelje u 20 sati na Novoj Tv.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene