Skriva detalje

Nakon propale veze s bivšom misicom zgodni domaći glumac ljubi prateću pjevačicu Željka Bebeka

Lujo Končević (Foto: Dnevnik.hr) Lujo Končević (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Spinčić (Foto: Instagram) Lujo Končević (Foto: Dnevnik.hr) Lujo Končević (Foto: Dnevnik.hr) Lujo Končević (Foto: Dnevnik.hr) Sara Spinčić (Foto: Instagram) Bivša missica Ivana Mišura i glumac Luji Kunčević +0 Sara Spinčić (Foto: Instagram) Galerija

27-godišnji Lujo Kunčević pažnju medija dobio je zanimljivim ulogama, ali i ljubavnom vezom s bivšom misicom Ivanom Mišurom. No sada ima novu djevojku, a njezino ime je Sara Spinčić.

Jedan od najperspektivnijih mladih glumaca u Hrvatskoj ponovno je sretno zaljubljen.

Pogledaj i ovo Michael Sheen i Rachel McAdams (Foto: AFP) Neočekivani zavodnik Pritajeni šarm slavnog glumca: Zaveo je naljepše žene svijeta, a sada čeka i dijete s mnogo mlađom

27-godišnji Lujo Kunčević pažnju medija dobio je zanimljivim ulogama, primjerice u filmu "The Match", u kojem je prošle godine igrao uz svjetska imena poput Armanda Assantea, Franca Nera i Caspara Phillipsona, ali i ljubavnom vezom s bivšom Miss Universe Ivanom Mišurom, s kojom je ostao u prijateljskim odnosima.

"Iskreno, između Ivane i mene ljubav je splasnula. Ivana je žena koju svaki muškarac želi, ali između nas je nestalo ljubavi, žara i nakon toga smo se rastali u prijateljskim odnosima. Uvijek moraju proći neka dva mjeseca da sve to splasne, ali sada bih da je vidim sjeo s njom na kavu, popričao i mislim da bi ona napravila isto", otkrio je glumac u intervjuu za IN magazin ovog ljeta.

Nakon Ivane povezivalo ga se s još nekim djevojkama koje nije skrivao, no ni to nije bilo to, a onda je u njegov život ušla 5 godina mlađa Zagrepčanka Sara Spinčić te okrenula njegov život naglavačke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lujo Kunčević (@lujo_kuncevic) on

"Kupidova strelica pogodila me iz vedra neba. Kako smo se Sara i ja upoznali, neću vam odati, no ako me pitate što mi se svidjelo kod nje, mogao bih vam ispisati cijeli časopis. Prvo su to bili njezina pozitivna energija i smijeh. Nadalje, netipična je, s njom nikad nije dosadno. Od ludih ideja do iznenadnih tema, razgovora, čak i tišine koja je uvijek ispunjena nečim u zraku. Zasad sam zaljubljen kao glupavi tinejdžer", otkrio je za Story.hr.

Atraktivna brineta prateća je pjevačica Željka Bebeka. "Lujo je puno više od samo zgodan. Definitivno nije netko koga upoznajete svaki dan. Puno je zgodnih i dobrih dečkiju, ali mnogima nedostaje šarma i duha", zaključila je raspjevana Zagrepčanka.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Katharine Foster (Foto: Instagram) Katharine i David Foster (Foto: Profimedia) Katharine Foster (Foto: Instagram) Katharine i David Foster (Foto: Instagram) +4 Katharine Foster (Foto: Instagram) Celebrity Pjevačica pokazala seksi tijelo, ali i luksuz u kojem uživa zahvaljujući svojem 35 godina starijem mužu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene