okrenuta leđima

Naša najpoznatija plus-size manekenka fotkom u kupaćem kostimu izazvala lavinu oduševljenja: "Bože, kakve obline!"

Lucija Lugomer Lucija Lugomer Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer - 5 Lucija Lugomer - 4 Lucija Lugomer - 3 Lucija Lugomer Lucija Lugomer - 7 Lucija Lugomer - 8 Lucija Lugomer +4 Lucija Lugomer Galerija

Lucija Lugomer pozirala je u kupaćem kostimu okrenuta leđima kameri, a fotografija, kao i ono što je uz nju napisala, izazvali su oduševljenje njezinih pratitelja.

Najpoznatija hrvatska plus-size manekenka Lucija Lugomer velika je pobornica trenda tjelesne pozitivnosti o kojem često progovara na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Lucija Lugomer ''Sad sam potpuna!'' Naša najpoznatija plus size manekenka ove blagdane provodi u bolnici, ali sretnije vijesti nije mogla dobiti, stigao je mali blagoslov!

Sada je to napravila još jednom i to uz fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, okrenuta kameri leđima.

"Sve što imam za reći na ovo ljeto jest da je prekrasan osjećaj osjećati se ovako slobodnom! I da, znam da smo zasute trendom minijaturnih badića gdje god pogledamo, ali nekada je osvježenje pokriti tijelo i uživati u udobnosti... a i sasvim je okej da se ne osjećamo baš svi stalno kao najbolje verzije nas samih. Niste sami", poručila je i izazvala lavinu oduševljenja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LUCIJA LUGOMER (@lucija_lugomer_official)

"Toliko volim kad objaviš tako nešto. Definitivno se više nas treba uključiti u to da promoviramo to koliko smo zadovoljne sobom", "Bravo ljepotice", podržali su je pratitelji, a nisu izostali ni komentari na račun njezina izgleda.

"Bože, kakve obline!", "Pogled je maestralan", "Prekrasna si", "Seksi", nizali su se komplimenti.

Lucija u smo ove godine imali priliku gledati i u showu "Ples sa zvijezdama" u kojoj joj je mentor i plesni partner bio Marko Šapina, i u kojem je osvojila dodatne simpatije domaće javnosti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić ne može se odlučiti koji joj je badić bolji, pa je raskošne obline istaknula u još jednoj mini verziji

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić +6 Sandra Bagarić Celebrity Raskošni dekolte naše operne dive uzburkao je društvene mreže, a ovaj put je pokazala i druge atribute!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene