još joj pristaje

Lucija Lugomer pokazala kako je prije pet godina izgledala u badiću koji i danas nosi: "Tko sam ja da osuđujem?"

Lucija Lugomer Lucija Lugomer Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer - 3 Lucija Lugomer - 4 Lucija Lugomer - 5 +14 Lucija Lugomer - 7 Galerija

Lucija Lugomer odmara u Zadru, a od tamo se pohvalila fotkom u badiću starom pet godina kojeg je ulovila na sniženju i platila svega 50 kuna.

Plus size model Lucija Lugomer podijelila je dvije fotografije na kojima je pozirala u istom jednodijelnom badiću.

Pogledaj i ovo Lucija Lugomer ''Sad sam potpuna!'' Naša najpoznatija plus size manekenka ove blagdane provodi u bolnici, ali sretnije vijesti nije mogla dobiti, stigao je mali blagoslov!

Naime, riječ je o fotki iz 2017. i 2022. godine. Neobični jednodijelni badić s pregršt detalja i dalje joj odlično stoji. 

"Tko sam ja da osuđujem druge kada i sama hodam nesavršena?", napisala je ispod posta. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lucija_lugomer_official)

Njezini pratitelji uputili su joj niz kompolimenata:

"Woow", "Savršena", "Prelijepa", "Goriš",  a neke od pratiteljica upitale su Luciju gdje je kupila badić na što ona nije dala konkretan odgovor, nego je samo napisala: 

"Patnja mi je što ih nisam više uzela, koštao je 50 kuna".

Luciju smo ove godine imali priliku gledati i u showu "Ples sa zvijezdama" u kojoj joj je mentor i plesni partner bio Marko Šapina, i u kojem je osvojila dodatne simpatije domaće javnosti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Osvanula fotografija Kolinde Grabar-Kitarović u kratkim hlačama, svi komentiraju njezine noge

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene