Kao jaje jajetu!

Sestre Zaninović pojavile su se u rijetkom javnom izlasku i još jednom pokazale da je nemoguće raspoznati koja je koja!

Lucija i Ana Zaninović - 3 Lucija i Ana Zaninović - 3 Duje Klaric / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija i Ana Zaninović - 1 Lucija i Ana Zaninović - 4 Lucija i Ana Zaninović Lucija i Ana Zaninović - 2 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 4 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 3 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 2 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 1 Lucija Zaninović Ana i Lucija Zaninović +19 Ana Zaninović, Anamarija Asanović i Lucija Zaninović Galerija

Lucija i Ana Zaninović prisustvovale su proslavi 80. rođendana Slobodne Dalmacije, a na fotografijama koje možete vidjeti još su jednom potvrdile da su slične kao jaje jajetu.

Naše dvije uspješne sportašice Lucija i Ana Zaninović imale su čas prisustvovati proslavi 80. rođendana Slobodne Dalmacije u Splitu. Dvije lijepe dame zajedno su pozirale za tamo okupljene fotografe, a njihove fotografije još su jednom dokazale da su slične kao jaje jajetu i vrlo ih je teško raspoznati.

Inače, blizanke su poznate da su uvijek dobro raspoložene gdje god se pojave, a jedna od njih svojom je vedrom osobnošću osvojila i gledatelje ovogodišnje sezone ''Plesa sa zvijezdama''. Ana se s plesnim partnerom Mariom Ožboltom okušala u novom sportu, a svoje sjajne pokrete pokazivala nam je nekoliko tjedana prije nego što su ispali.

U jednoj emisiji, sestre su zajedno plesale u jednoj izvedbi, a nakon nastupa uspjele su zeznuti žiri zamijenivši se što je nasmijalo cijeli studio i sve gledatelje koji ih nisu mogli raspoznati.

Inače, Zaninovićke se rijetko pojavljuju u javnosti pa je uvijek zanimljivo vidjeti kada se negdje odluče odazvati.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Kovač sa sinom - 1 Robert Kovač sa sinom - 2 Robert Kovač sa sinom - 3 Robert i Leticija Kovač +20 In Magazin u Monaku: Anica i Robert Kovač - 2 Celebrity Naš bivši nogometni reprezentativac ponosno je špicom prošetao sa sinom Markom, a njihove fotke pravi su hit zbog jedne stvari!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Marcelo i Silvija Brozović - 2 Marcelo i Silvija Brozović - 1 Silvija Brozović - 11 Silvija Brozović - 6 +14 Silvija Brozović - 1 Celebrity Tajanstveni Brozović već je godinama vjeran supruzi biologinji: ''Privukla me izgledom, baš nam je lijepo''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene