Ne vidimo ih često

Zgodne sestre Zaninović u rijetkom izlasku u javnost pokupile sve simpatije, a pokazale su i svoje atribute!

Lucija i Ana Zeninović Lucija i Ana Zeninović Jadran Babić/PR 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 8 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 20 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 16 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 17 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 19 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 11 Petar Grašo i Hana Huljić Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 13 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 12 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 10 +6 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 9 Galerija

Lucija i Ana Zaninović zabavljale su se na koncertu Petra Graše u Splitu koji je posjetilo gotovo 12 tisuća ljudi.

Naše poznate tekvandoašica i sestre Lucija i Ana Zaninović uživale su na koncertu Petra Graše u Splitu na kojem su zablistale u trendi izdanjima i spremno pozirale fotografima.

Pogledaj i ovo Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 1 Šok i nevjerica! Pogledajte trenutak kad su sestre Zaninović otkrile da su prevarile žiri: ''A sad da ja vama nešto kažem!''

Lucija je za tu prigodu odabrala kraku crnu haljinu i pokazala utrenirane noge, dok je Ana u kombinaciji trapera i bijelog topića istaknula dekolte, a obje nisu skidale osmijehe s lica koji su im s godinama postali zaštitni znakovi.

Sestre Zaninović ne pojavljuju se često u javnosti pa je njihov izlazak bio popraćen s velikim zanimanjem.

Prometni kolaps i rijeke ljudi koje su se slijevale uoči koncerta Petra Graše prema Spaladium Areni dokaz su kako je Dalmaciji pet godina od prošlog velikog koncerta - bilo predugo.

"Ovo je bio jedan preveliki val energije, prepun sam dojmova, ovo je prije i poslije svega moj grad i to uvijek sa sobom nosi veliku odgovornost i nije lako. Toliko dobre energije, 140ak minuta bez pauze energije, je nešto što je fantastično!", podijelio je Grašo dojmove nakon koncerta.

Jedan od upečatljivih trenutaka koncerata za Grašu je svakako bio trenutak kada je odmah na početku pjesme "Srce za vodiča", iz publike osvanuo veliki transparent "Di je Hana <3", koji glazbenika, kao i cijelu dvoranu, iskreno nasmijao da je čak na trenutak morao prekinuti pjesmu.

Dva koncerta u prepunoj zagrebačkoj, te splitskoj areni, početak su turneje Petra Graše koji s koncertima nastavlja u Ljubljani, Skoplju, Beogradu, ali i u Puli, Šibeniku i brojnim drugim gradovima.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić +0 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 9 Celebrity Pogledajte kako je Grašo reagirao kada je vidio natpis s Hanininim imenom u publici, sve je čak objavio i na Instagramu!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 10 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 9 Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 5 Hana Huljić i Petar Grašo - 1 +1 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Celebrity Trudna Hana stigla na Grašin koncert, poveći je trbuh ponosno istaknula u svilenoj haljini koja joj pristaje kao salivena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene