ukrale poglede

Sestre Zaninović ne izlaze često, ali onda kad to učine, svojom ljepotom svakako privuku pažnju!

Lucija i Ana Zaninović - 2 Lucija i Ana Zaninović - 2 PR 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija i Ana Zaninović - 1 Lucija i Ana Zaninović - 5 Lucija i Ana Zaninović - 2 Lucija i Ana Zaninović - 3 Lucija i Ana Zaninović Lucija i Ana Zaninović - 4 Lucija i Ana Zaninović - 1 Lucija i Ana Zaninović - 2 Ana Zaninović - 2 Ana i Lucija Zaninović - 1 +22 Ana Zaninović i Mario Ožbolt Galerija

Naše dvije uspješne sportašice Lucija i Ana Zaninović bile su zvijezde jednog eventa u Splitu.

Lucija i Ana Zaninović naše su uspješne sportašice, ali prije svega sestre blizanke po čemu su ih mnogi prvo i zapamtili.

Iako često ne izlaze u javnost, ovog puta lijepe sestre prisustvovale su otvaranju prve Cinestar ScreenX dvorane u Hrvatskoj, a kad su stigle na crveni tepih ukrale su sve poglede. Nosile su bijeli sako i bijelu majicu i plave traperice, a iako je jedna imala zakopčanu kosu, blizanke je bilo teško raspoznati.

Sudeći po madežu iznad obrve koji ih jedino razlikuje, Lucija je bila s desna, a Ana s lijeva. 

Blizanke su poznate da su uvijek dobro raspoložene gdje god se pojave, a jedna od njih svojom je vedrom osobnošću osvojila i gledatelje ovogodišnje sezone ''Plesa sa zvijezdama''.

Ana se s plesnim partnerom Marijom Ožboltom okušala u novom sportu, a svoje sjajne pokrete pokazivala nam je nekoliko tjedana prije nego što su ispali.

U jednoj emisiji, sestre su zajedno plesale u jednoj izvedbi, a nakon nastupa uspjele su zeznuti žiri zamijenivši se što je nasmijalo cijeli studio i sve gledatelje koji ih nisu mogli raspoznati.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin - 1 Dino Merlin - 2 Dino Merlin - 1 Dino Merlin - 4 +23 Dino Merlin - 8 Celebrity Kći Dine Merlina javnost nikad ne viđa, no sada je procurila njena fotografija s očevog koncerta u Beogradu!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 1 Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić - 3 +28 Ivana Mišerić - 5 Celebrity Naša predivna voditeljica zbunila je pratitelje novom frizurom, pratitelji negoduju: ''Što je ovo? Vratite nam Ivanu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene