"momenti za koje se živi"

Sestre Zaninović uživaju u prekrasnoj Toskani, a otkrile su i tko im tamo pravi društvo!

Lucija i Ana Zaninović - 4 Lucija i Ana Zaninović - 4 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija i Ana Zaninović - 1 Lucija i Ana Zaninović - 2 Lucija i Ana Zaninović - 3 Lucija i Ana Zaninović - 5 Lucija i Ana Zaninović Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 1 Ana Zaninović i Mario Ožbolt - 2 Ana Zaninović i Mario Ožbolt Lucija i Ana Zaninović - 1 Lucija i Ana Zaninović - 2 +17 Lucija i Ana Zaninović - 4 Galerija

Ana i Lucija Zaninović na svom Instagram profilu pohvalile su se pratiteljima kako su otputovale s prijateljicama u Toskanu.

Naše dvije uspješne sportašice Lucija i Ana Zaninović objavile su niz fotografija u raznim modnim kombinacijama iz Toskane.

Lucija je pozirala u crvenoj čipkastoj haljinici, dok je Ana na sebi imala crnu suknju i crni top.

"Nas dvi u Toskani", stajalo je u opisu.

Prva im je komentar uputila Sonja Dvornik "Okej, želim svu robu od prve do zadnje slike" na što je vrlo brzo i dobila odgovor od sestara Zaninović "Dogovorit ćemo se".

Prije toga podijelile su i snimku u kojem su pokazale što su sve posjetile te da im društvo prave prijateljice.

"Momenti za koje se živi", napisale su u opisu.

Inače, zadnji put sestre su se pojavile na 80. rođendanu Slobodne Dalmacije.

Blizanke su poznate da su uvijek dobro raspoložene gdje god se pojave, a jedna od njih svojom je vedrom osobnošću osvojila i gledatelje ovogodišnje sezone ''Plesa sa zvijezdama''.

Ana se s plesnim partnerom Marijom Ožboltom okušala u novom sportu, a svoje sjajne pokrete pokazivala nam je nekoliko tjedana prije nego što su ispali.

U jednoj emisiji, sestre su zajedno plesale u jednoj izvedbi, a nakon nastupa uspjele su zeznuti žiri zamijenivši se što je nasmijalo cijeli studio i sve gledatelje koji ih nisu mogli raspoznati.

Inače, Zaninovićke se rijetko pojavljuju u javnosti pa je uvijek zanimljivo vidjeti kada se negdje odluče odazvati.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ultra 2023. - 1 Ultra 2023. - 2 Ultra 2023. - 3 Ultra 2023. +23 Ultra 2023. - 1 Zanimljivosti Na Ultru je stigla samo u tangama, a grudi je prekrila naljepnicama, je li ovo najhrabrije izdanje na festivalu o kojem ovaj vikend svi pričaju?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 +26 Franka Batelić - 3 Celebrity Franka Batelić podijelila prvu ljetnu fotografiju svoje preslatke kćeri, a i snimka sina Viktora ukrala je sva srca!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene