Čista uživancija!

Baš je teško razlikovati kopiju od originala: Kad se dvije Sanje Doležal nađu na istom mjestu, nastane pravo veselje!

Lu Jakelić i Sanja Doležal Lu Jakelić i Sanja Doležal Nova TV 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić i Sanja Doležal Lu Jakelić i Sanja Doležal Lu Jakelić i Sanja Doležal Lu Jakelić i Sanja Doležal Lu Jakelić i Sanja Doležal Lu Jakelić i Sanja Doležal Lu Jakelić i Sanja Doležal Lu Jakelić i Sanja Doležal Lu Jakelić i Sanja Doležal Lu Jakelić i Sanja Doležal +1 Lu Jakelić i Sanja Doležal Galerija

U lude osamdesete odvela nas je prošlotjedna pobjednica Lu Jakelić. U showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' gledali smo je kao Sanju Doležal iz legendarnih Novih fosila.

Prošle nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' Lu Jakelić gledali smo u liku Sanje Doležal, pjevačice legendarne grupe Novi fosili.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea a kakve tek noge ima! Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

Dok je Lu izvodila točku, imitirajući spot pjesme ''Dobre djevojke'', na pozornicu je u imitaciji spota sudjelovala i prava Sanja Doležal te na kraju zapjevala s Lu.

''Super je. Inače volim slušati Lu kad pjeva, volim što pjeva i kad su me pozvali, bilo mi je drago. Samo bih voljela da su me stavili u neku drugu ulogu'', rekla je Sanja nakon izvedbe te odala da je jako zadovoljna sobom od nekada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LU☽ (@lu.jakelic)

''Ovo je bila jedna od mojih najdražih pjesama kada sam bila mala i u tom trenutku počela sam obožavati Sanju kao protagonisticu poziva na buntovništvo'', rekla je Nives.

''Bilo mi je teško razlikovati kopiju od originala. Sanja, ja znam kako je to kad te dupliciraju. Mene su zvali kopijom Indire Force'', kazala je Indira. ''Bilo je veliko veselje, svi smo uživali'', kratko je komentirao Goran.

Lu je na Instagramu objavila i fotografiju sa Sanjom Doležal. 

''Ona. Topla, nježna, svoja, prirodna, mudra, vrckava, vječna djevojčica. Jako sam se zabavila i spremam ovu igru u uspomenu. Hvala, draga Sanja Doležal'', napisala je Lu. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin +0 Slavko Sobin Celebrity Slavko Sobin konačno završio uz jednu od najljepših Hrvatica: "Već dugo to oboje priželjkujemo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene