Samo golišavo za nju!

Madonnina nasljednica u riskantnom izdanju, jedan pokret dijelio ju je od potpune katastrofe!

Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Galerija

Lourdes Leon obožava golišava izdanja, a Madonnina kći sada se pojavila u vrlo riskantnoj opravici.

Madonnina kći Lourdes Leon iz dana u dan sve više dokazuje da je mamina nasljednica u punom smislu te riječi, a svojim izdanjima na društvenim mrežama poput svoje slavne majke golica maštu mnogima.

Pogledaj i ovo Lourdes Leon - 2 kopija slavne mame Odrasla je pod povećalom javnosti i godinama trpjela pogrdne nadimke, a danas pažnju krade u razgolićenim izdanjima!

Ovoga tjedna Lourdes je objavila fotku na kojoj pozira u hlačama spuštenog struka, a činilo se kako ju samo jedan pokret dijeli od toga da ostane potpuno gola. Imala je i pripijeni topić koji su na leđima držale tek trakice. Riskantno izdanje u kojem je pozirala nije nimalo čudno za 24-godišnju Lourdes koja svim silama očito želi u drugi plan staviti svoju slavnu majku.

Madonnina kći je inače lansirala i vlastitu liniju odjeće za robnu kuću Macy's kad joj je bilo tek 13 godina te se već pojavila u modnim kampanjama poznatih svjetskih brendova. Nedavno je otkrila i kako joj je jedan od ciljeva u životu ostvarenje glumačke karijere. Što se ljubavnog života tiče, posljednje četiri godine u sretnoj je vezi s Jonathanom Pugliom, s kojim je nekoliko puta snimljena u oskudnim izdanjima.

Podsjetimo, Lourdes je najstarije Madonnino dijete, a ima petero braće i sestara, od kojih je četvero posvojeno, dok je jedino još Rocco Madonnin biološki sin, kojeg je dobila s Guyem Ritchiejem. Poput svoje majke, ni Lourdes ne oklijeva što se tiče privlačenja pažnje medija te svaku priliku koristi za novi šok koji je pomno pripremila.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Getty Images) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Getty Images) +19 Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Instagram) Celebrity Poznati ćelavac dobio drugo dijete s 20 godina mlađom ljepoticom, na početku veze predviđali su im kratak vijek i čak su im se rugali!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene