Posebna u svakom pogledu!

Kći velike zvijezde nekad se nosila s pogrdnim nadimcima, no izrasla je u ženu koju je nemoguće ne primijetiti!

Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Galerija

Lourdes Leon kći je slavne pjevačice Madonne, zbog koje je odmalena izložena javnosti, koja joj dugo nije bila naklonjena, ali to se promijenilo otkako je izrasla u kopiju svoje majke.

Kći slavne pjevačice Madonne (63), Lourdes Leon (25), s godinama sve više nalikuje na svoju majku, od koje je, osim izgleda, naslijedila i samopouzdanje.

Pogledaj i ovo Lourdes Leon i Trinity Vigorsky - 4 nezahvalna pratnja Lijepa kći kraljice popa ostala je u sjeni gole stražnjice, prijateljica se na sve moguće načine trudila ukrasti pažnju!

Iako je odmalena izložena javnosti, koja joj dugo nije bila naklonjena, i u medijima su je kao malu često nazivali "ružnim pačetom", izrasla je u ženu kojoj se mnogi dive, a gdje god se pojavi plijeni pažnju.

Paparazzi je prate u stopu, pa im nije promaknulo ni njezino izdanje za dolazak u Miami, gdje se, kako piše Daily Mail, družila s Kim Kardashian.

Lourdes je snimljena u zračnoj luci u pripijenom plavom kombinezonu koji je malo toga prepustio mašti, no ona se držala kao da ne mari za pažnju koju je privukla.

Kao kći pop-zvijezde, odmalena je navikla na medije, a nekad se morala nositi i s pogrdnim nadimcima, poput "ružnog pačeta". Pažnju sada privlači buntovnim stilom i ponašanjem. Lourdes se često može vidjeti s neobrijanim pazusima, koje je ponosno pokazala i na crvenom tepihu, za što su je mnogi pohvalili, a poznata je i po golišavim izdanjima, što joj je i još jedna zajednička stvar s majkom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LOLA (@lourdesleon)

Inače, Lourdes je najstarija od Madonnine djece i dobila ju je s glumcem Carlosom Leonom. Pjevačica ima još ima petero djece, od kojih je četvero posvojeno, a sina Rocca dobila je s redateljem Guyem Ritchiejem.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 +2 Karlo Rusan i Maja Šuput - 3 Celebrity Majin Bloom na mini vespi hit je dana na Instagramu: ''Stvarno je dijete ko iz časopisa, mali cukrić!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene