ničeg se ne srami

Golica maštu i zakopčana do grla: Sestra slavne manekenke zna u kojim pozama je najbolja

Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Galerija

Lottie Moss pokušava slijediti karijeru svoje sestre Kate Moss, a dodatno golica maštu golišavim fotografijama.

Polusestra slavne Kate Moss, 22-godišnja Lottie, pokušava se probiti u svijetu mode baš kao i Kate, a publici redovito golica maštu provokativnim fotografijama na svojim društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo showbuzz samo da se priča! Postala je majstorica u odabiru što manje odjeće, no čak ni ovako provokativna izdanja neće je izvući iz sjene puno slavnije sestre

Manekenka je pozirala u uskom kombinezonu u zamamnoj pozi, a poseban dodatak bile su joj i cipele na visoku potpeticu. "Život je lak", napisala je kratko u opisu fotografije kojom je pobrala brojne komplimente. Obožavatelji su joj pisali kako je jako seksi te da je predivna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The livin’s easy @36neex

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on

Već tjednima iz karantene objavljuje golišave fotografije, a ne srami se pozirati polugola. Otkrila je kako joj je propisana izolacija dobro utjecala na mentalno zdravlje, a ne može biti sretnija što je imala vremena poraditi na sebi.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene