Agonija naše manekenke

OBOLJELA OD SALMONELE U TRUDNOĆI "Srušila se na krevet i rekla da joj nije dobro"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od bakterije koja već tjednima sija strah u Hrvatskoj oboljela je i naša proslavljena manekenka.

Već tjednima Hrvatsku trese groznica oko salmonele, a upravo to bio je povod da Željka Barać Gojić, inače majka naše manekenke Ljupke Gojić Mikić progovori o strahotama koje je proživljavala nakon što joj je kći oboljela od salmonele u trudnoći. Željka je svoje potresno iskustvo podijelila na Instagramu uz fotografiju kćeri i unuke.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić - 3 Top ili flop? Svi su gledali u baš neobične čizme Ljupke Gojić Mikić, na prvu djeluju normalno, ali kad se bolje zagledate...

"Došla je doma jedan dan, predvečer... Stropoštala se na krevet i rekla da joj nije dobro... U sljedećih deset minuta dobila je temperaturu 41 i groznicu te je povraćala. U narednih 45 minuta bila je u bolnici, izolirana od ostalih trudnica. Dijagnoza - salmonela. Rodila je na carski rez, da ne bi zarazila dijete. Dugo nije primila bebu, a ruke su joj bile ispucane od dezinfekcijskih sredstava. O našem strahu ne treba ni govoriti. Ljupka je to super podnijela, ima i gorih stvari. Nije se obazirala na pisanja da ''sve manekenke rađaju na carski'' i silne teorije zašto. Sviđa mi se ovaj lov na salmonelu, samo da sve ne ostane na populizmu", napisala je Željka.

Inače, Ljupka već godinama živi u Japanu sa suprugom Mihaelom Mikićem i dvije kćerkice, sedmogodišnjom Jannom Siennom i petogodišnjom Milom Amelie.
 

 

Dosla je doma jedan dan, predvecer..stropostala se na krevet i rekla da joj nije dobro..u 10 sljedecih minuta je dobila 41 temp.,groznicu i povracanje..u sljedecih 45 min bila je u bolnici, izolirana od ostalih trudnica.Dijagnoza, SALMONELA ! Rodila je na carski rez, da ne bi zarazila dijete..dugo nije primila bebu, a ruke su joj bile ispucane od dezinfekcijski sredstava..O nasem strahu ne treba ni govoriti.Ljupka je to super podnijela,ima i gorih stvari..Nije se obazirala na pisanja da "sve manekenke rađaju na carski" i sve silne teorije zasto..Sviđa mi se ovaj lov na Salmonelu,samo da ne ostane sve na populizmu! #salmonella

A photo posted by Žeža Barac Gojic (@crvekvriti) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene