36 joj je godina tek

Umirovljena sportašica koju su proglasili i najljepšom na svijetu rođendan slavi u badiću na egzotičnoj destinaciji

Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Galerija

Bivša skijašica Lindsey Vonn proslavila je 36. rođendan u društvu prijatelja i zaručnika, te se na društvenim mrežama pohvalila fotografijama s egzotične destinacije na kojoj su svi zajedno uživali.

Umirovljena skijašica Lindsey Vonn, koja je nekoliko puta bila proglašena najljepšom sportašicom svijeta, prije nekoliko dana proslavila je 36. rođendan, i to u bikiniju pohvalivši se utegnutim tijelom u badiću i sjajnom formom.

Pogledaj i ovo Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) spremna za novu ljubav Uhvaćena s misterioznim muškarcem nakon iznenadnog raskida zaruka, a poglede je privlačio i njezin seksi stajling

Plavuša iz Minnesote na Instagramu je objavila nekoliko fotografija s plaže na kojima pozira s prijateljima i svojim zaručnikom, hokejašem P. K. Subbanom. Nije otkrila na kojoj se točno lokaciji nalaze, ali strani mediji prenose kako je za proslavu svog dana odabrala Karibe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

Lindsey je ranije ovog mjeseca za magazin People otkrila detalje o vjenčanju s P. S. Subbanom, koji ju je zaprosio u kolovozu 2019. godine, i priznala da je trenutačno sve na čekanju zbog pandemije koronavirusa i da su pauzirali sve planove.

"Čini se da nemamo izbora. Nemamo datum ili planove, pričekat ćemo i vidjeti što će biti. Njegova je obitelj u Kanadi tako da je ne mogu fizički ići tamo, a oni ne mogu doći ovamo. Vjenčanje će se održati, samo ne znamo točno kada. Nismo zbog toga zabrinuti, znamo da će se dogoditi pa se ne žurimo", izjavila je.

Zaručnici su zajedno proveli i vrijeme u karanteni, što je njihov odnos dodatno ojačalo.

"Bilo nam je sjajno. Zaista smo uživali u zajedničkom vremenu, koliko god smo mogli. Kada živite zajedno i viđate se svaki dan, 24 sata dnevno, prilično se dobro upoznate. Mislim da je to bilo dobro za nas i mislim da smo se još više zbližili", zaključila je.

Par je zajedno od prosinca 2017. godine, a svoju su vezu javnosti otkrili tek godinu dana kasnije. Lindsey je od 2007. do 2013. godine bila u braku s Thomasom Vonnom. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene