sve za ljubav

Nabija formu zbog 25 godina mlađe cure koja je bila dadilja njegovoj djeci, pokušava držati korak s njom

Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) +0 Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Galerija

Liev Schreiber i Taylor Neisen su se zaljubili dok je bila dadilja njegovom sinu i kćeri.

Liev Schreiber (52) u vezi je s 27-godišnjom Taylor Neisen koja je bila dadilja njegove djece. 

Pogledaj i ovo Liev Screiber i Taylor Neesen Nalikuje na njegovu bivšu Njegova 25 godina mlađa djevojka bila je dadilja njegovoj djeci, nisu im davali velike šanse, no i dalje su nerazdvojni

Par je viđen u popularnom ljetovalištu Hamptons u New Yorku kako uživa na plaži, a s njima su bili i prijatelji. Liev je surfao dok se Taylor sunčala na ležaljci. 

Inače, glumac se, kako pišu američki mediji, trudi što više biti u formi otkad ima mlađahnu djevojku. Schreiber često ide s njom na trčanje i pokušava držati korak, a ponekad mu to ne uspijeva. 

Usto, viđen je nedavno kako pokušava pratiti sina Kaija (11) u Hamptonsu na skateboardu nakon što su pokupili doručak u jednom restoranu. Liev je u ruci držao i vodilicu psa koji je hodao uz njega. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@hardknockshbo episode 2 done and dusted.

A post shared by Liev Schreiber (@lievschreiber) on

Inače, Taylor je bila dadilja njegovog sina Kaija i kćeri Sashe (13) koje je dobio s glumicom Naomi Watts (51). Prekinuli su 2016. nakon 11 godina veze, a ostali su u dobrim odnosima zbog djece. Naomi nakon Lieva ljubi kolegu Billyja Crudupa (52). 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene