Neočekivano!

Violeta iz "Boljeg života" pohvalila se drastičnom promjenom imidža, pa objavila fotke koje su sve iznenadile!

Lidija Vukičević Lidija Vukičević Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević Lidija Vukićević Lidija Vukićević - 3 Lidija Vukićević - 4 Lidija Vukićević - 5 Lidija Vukićević - 6 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 5 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 6 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 7 Lidija Vukičević sa sinovima Andrejom i Davidom - 8 +13 Lidija Vukičević Galerija

Lidija Vukićević odlučila se na apsolutnu fizičku promjenu. Naime, svoju crnu kosu ofarbala je u crvenu i iznenadila svoje obožavatelje.

Glumica koju poznajemo iz regionalne serije "Bolji život", Lidija Vukićević (60) svakom svojom promjenom potvrđuje da izgleda puno mlađe. 

Pogledaj i ovo Lidija Vukićević ''Kažem samoj sebi...'' Violeta iz ''Boljeg života'' otkrila režim zbog kojeg u 61. godini ima tijelo kao djevojka: ''Nisam narcisoidna, samo sam tako naučila!''

Lidija posebno vodi računa o pravilnoj i zdravoj prehrani te redovito vježba. 

Crna kosa njezin je zaštitni znak, no čini se kako je ovog puta donijela čvrstu odluku da to promijeni.

Na svojoj priči na Instagramu objavila je fotke na kojima je pokazala kako je svoju crnu kosu obojila u crvenu i dokazala da joj zaista svaka boja pristaje. 

Nedavno je Lidija pozirala i s perikom na glavi pa poručila: "Kakvu god promjenu napravili na sebi, ništa vam bolje ne stoji od samopouzdanja".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Tada je bila riječ o kratkoj crnoj, ravno ispeglanoj kosi sa šiškama, koja je glumicu u potpunosti promijenila. 

Njezini fanovi tada su joj pisali:

"Kako si lijepa ženo", "Svaka frizura ti dobro stoji kad si lijepa žena", "Ne stariš, no lijepo ti stoji crna kosa".

Ova glumica svoj je trag ostavila i u još nekim filmovima i serijama, kao što su ''Žikina dinastija'' i ''Lutalica'', a među novijim filmovima u kojima je sudjelovala je ''Afterparti'' iz 2017.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Žaja - 5 Mia Žaja - 3 Mia Žaja - 6 Mia Žaja - 7 +22 In Magazin: Mia Žaja - 7 Celebrity Jedna od najljepših Hrvatica pohvalila se novom ulogom u svom životu, sve su otkrile fotografije koje je objavila!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Rowland - 12 Kelly Rowland - 13 Kelly Rowland - 14 Kelly Rowland - 15 +15 Kelly Rowland - 11 Celebrity Bivšu članicu benda koji je nekad žario i palio dugo nismo vidjeli, zanosnu figuru izložila je na plaži

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene