''Čovječe, Što je ovo?''

Lidija Bačić ostala u čudu: ''Pokušava li on to mene hipnotizirati? Ja sam nevjerni Toma''

Lidija Bačić za stolom (Foto: Dnevnik.hr) Lidija Bačić za stolom (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić (Foto: Screenshot) Lidija Bačić za stolom (Foto: Dnevnik.hr) Lidija Bačić (Foto: Dnevnik.hr) Lidija Bačić drži žličicu (Foto: Dnevnik.hr) +0 Lidija Bačić jede jagodu (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Lidija Bačić jedna od sudionica ovotjednog showa "Zvijezde pod hipnozom".

Zvijezde koje gledamo u trećoj emisiji "Zvijezde pod hipnozom", a koje su se svojevoljno podvrgnuli čarima hipnoze su Igor Barberić, Tamara Šoletić, Boris Kosmač, Hrvoje Rupčić i Anamarija Asanović dok su kao skeptici u emisiju ušli Boris Đurđević i Lidija Bačić.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 1 "Sve ljepša i ljepša" Lile je uvukla svoje raskošne dijelove tijela u crni kombinezon, no jedan dio ipak je izmaknuo kontroli: "Bog ti je sve dao, ljepotice"

Prije gostovanja u emisiji svi su bili testirani na podložnost hipnozi i u studio su došli već hipnotizirani, ali bilo je i onih koji hipnozu nisu željeli isprobati na vlastitoj koži. Štoviše Lidija je jedna od onih koja ne vjeruje previše ni u magične trikove ili barem nije vjerovala do trenutka kada joj je hipnotizer Timoteo Crnković otkrio svoje vještina.

Timoteu je oduvijek bila velika želja da doručkuje upravo s Lidijom, pa su jedan improvizirani upriličili u studiju. Na stolu za koji ju je pozvao nalazile su se između ostalog slatke jagode kojima Lidija nije mogla odoljeti ali i pribor za jelo, onaj najklasičniji. 

A da improvizirani doručak bude sve, samo ne običan, Timoteo je Lidiju iznenadio s nekoliko trikova. 

"Ja sam nevjerni Toma. Ne znam pokušava li on to mene hiptonizirat ili? “, izjavila je popularna Lidija dok je u čudu gledala kako se metalna žlica s lakoćom savija u njegovim rukama , što je publika nagradila aplauzom.

I sama Lidija je uz Timoteovu pomoć uspjela izvesti trik koji ju je također ostavio bez daha. 

"Što ti radiš čovječe? Ne kužim ja ovo čudo, u šoku sam", zaključila je Lidija.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene