Nije dugo čekao

DiCaprio samo nekoliko sati nakon prekida duge veze uhvaćen s novom zanimljivom ljepoticom, evo o kojoj je djevojci sada riječ!

Maria Beregova Maria Beregova Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Beregova - 1 Maria Beregova - 2 Maria Beregova - 3 Maria Beregova - 4 Maria Beregova - 5 Maria Beregova - 6 Maria Beregova - 7 Maria Beregova - 8 Maria Beregova - 9 Maria Beregova - 10 +16 Maria Beregova - 11 Galerija

Samo nekoliko sati nakon što se pročula vijest o prekidu veze Leonarda DiCaprija i Camile Morrone glumac je već viđen s drugom djevojkom.

Medijima je odjeknula vijest o prekidu veze uspješnog glumca Leonarda DiCaprija i mlađahnog modela Camile Morrone, a samo nekoliko sati nakon što se to pročulo glumac je viđen s drugom djevojkom.

Pogledaj i ovo Camila Morrone - 1 Nastavila je dalje DiCaprijeva bivša viđena prvi put nakon prekida njihove petogodišnje veze, čini se da se dobro nosi s novonastalom situacijom

Dvojac je fotografiran kad su odlazili iz noćnog kluba u St. Tropezu, a evo tko je mlađahna djevojka koja je brzo potaknula šuškanja o novoj ljubavi s glumcem.

22-godišnja ukrajinska manekenka Maria Beregova navodno je nova djevojka koja je ukrala srce oskarovca. Mlada manekenka trenutačno živi u Londonu nakon što se rastala od svojeg supruga Masouda Abdelhafida. Masoud je vlasnik velikog modnog lanca u Monaku, a unuk je ministra vanjskih poslova i odanog sluge Gadafija. Tamošnji građani nazivaju ga ''hodajućom enciklopedijom'', a nije poznato kako je pronašao Beregovu te koliko je njihov brak trajao.

Beregova je odrasla u Švicarskoj, gdje je i pohađala privatne škole, a u Londonu studira farmaceutske znanosti kako bi preuzela tvrtku svoje obitelji.

Maria se pridružila klubu mlađahnih djevojaka Leonarda DiCaprija. Javnost je primijetila kako su sve glumčeve djevojke bile mlađe od 25 godina, a kad bi napunile 25, vezu bi s njima prekinuo.

Posljednja koja je napunila 25 godina bila je Camila Morrone, koja je s Leom u vezi bila čak pet godina, a mnoge je vijest o prekidu rastužila s obzirom na to da se javnost nadala da bi Camila mogla biti ta s kojom će se DiCaprio skrasiti.

2018. godine anonimni je izvor rekao za People da je njihova veza postala ozbiljna jer su jako zaljubljeni i ozbiljni te da su razgovarali o zarukama. Dodao je i kako Leo nikada nije toliko volio neku djevojku i da je čak razmišljao o tome da imaju djecu.

Jedno od posljednjih zajedničkih pojavljivanja bio je njihov odlazak na plažu u Malibuu 3. srpnja, iako ni tada nisu bili slikani zajedno. Sada se čini da se Camila pridružila popisu Leovih bivših djevojaka s kojima je prekinuo vezu nakon što su navršile 25 godina, jer ona je svoj proslavila 16. lipnja.
 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +0 Zlatan Ibrahimović Zanimljivosti Ibrahimović je ludo zaljubljen u 11 godina stariju manekenku i nakon više od dva desetljeća, a ona ni po čemu nije tipična žena nogometaša!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek - 4 Nikolina Pišek - 1 Nikolina Pišek - 2 Nikolina Pišek - 3 +26 Nikolina Pišek - 5 Celebrity Nikolina Pišek pohvalila se figurom u badiću: ''Prstohvat smijeha, pokoji mokar poljubac, udaljeni lavež i evo uspomene''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene