Golupčići

Zaljubili su se na kavi, a danas su najljepši hrvatski par: Dirljiva Tarikova posveta Lejli topi srce

Lejla Filipović (Foto: Instagram) Lejla Filipović (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović (Foto: Instagram) Lejla Filipović (Foto: Instagram) Lejla i Tarik Filipović (Foto: Instagram) +0 Lejla Filipović (Foto: Instagram) Galerija

Prekrasna Lejla Filipović proslavila je 43. rođendan, a sve je oduševio način na koji joj je čestitao njezin suprug Tarik Filipović.

Slavna domaća ljepotica Lejla Filipović proslavila je 43. rođendan, a njezin joj je suprug Tarik Filipović odlučio uputiti javnu čestitku na svom Instagramu. Na originalan i simpatičan način izrazio je svu nježnost i ljubav koju osjeća prema Lejli te oduševio fanove.  

Pogledaj i ovo Tarik Filipović - 4 Rijetki bi se usudili Tarik Filipović za fotku je uhvatio opasnu životinju pa se našalio: ''E tu sam mu nabio komplekse, zato me i ne gleda!''

Tarik je naime objavio Lejlinu fotku uz koju je napisao nježnu posvetu. 

"A rodila se kao palčica... 1700 g... na današnji dan... Prelijepa djevojka velikog srca... Ponosan i sretan što sam 14 godina dio njezina života. Sretan rođendan, ljubavi", napisao je Tarik.

Njegove brojne fanove oduševila je ova dirljiva čestitka pa su se i oni pridružili lijepim željama.

"Sretan rođendan lijepoj Lejli", "Sretna, zdrava i voljena uvijek bila", "Sretan rođendan divnoj našoj Lejli, a ti si se stvarno rodio pod sretnom zvijezdom", bili su samo neki od komentara. Čestitkama su se pridružili i mnogi slavni domaći glumci i glazbenici. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A rodila se kao palčica...1700 g...na današnji dan...prelijepa djevojka velikog srca...ponosan i sretan što sam 14 godina dio njezinog života...sretan rođendan ljubavi❤️💕

Objavu dijeli Tarik Filipovic (@tarikfilipovicofficial)

Inače, Lejla i Tarik postali su par 2006., nakon što su se godinama poznavali. Samo jedna kava bila je dovoljna da shvate kako su stvoreni jedno za drugo. U trenutku kada su se zaljubili okolnosti im nisu išle na ruku. Lejla se nedugo prije toga rastala od Dade Majolija i ostala samohrana majka trogodišnjeg Dine. U javnosti se mnogo ranije počelo pričati o tome kako ju je Dado prevario s učenicom tenisa, no navodno to nije bila istina, nego su se rastali sporazumno, zbog razlike u karakterima.

Zbog svega toga Lejla i Tarik nisu htjeli odmah potvrditi svoju vezu, iako se o njoj naveliko pisalo i pričalo. No potvrda je došla tek 2007. Njihova se veza brzo razvijala. Tarik, dotad poznat po vezama s Tihanom Zrnčić, Iris Androšević i Moranom Stinčić, nakon samo nekoliko mjeseci odveo je Lejlu u rodnu Zenicu kako bi je upoznao s roditeljima.

Tarik je svoju Lejlu zaprosio na vjenčanju svog prijatelja kojem je bio kum, a iste je godine Lejla i zatrudnjela. U tajnosti su se vjenčali na Staru godinu, a dva mjeseca kasnije rodio im se sin Arman.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) +6 Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Celebrity Bolan razvod ju je uništio, gledali smo ju mršavu i u crnini, a sada se vratila ljepša no ikad

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene