tužan dan

Nevjerojatno je koliko sliči majci: Prekrasna kći Ene Begović obilježila 20. godišnjicu njene smrti emotivnom objavom

Ena Begović (Foto: Screenshot) Ena Begović (Foto: Screenshot) screenshot 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ena Begović (Foto: Screenshot) Ena Begović (Foto: Screenshot) Ena Begović (Foto: Screenshot) Ena Begović (Foto: Screenshot) +0 Ena Begović (Foto: Screenshot) Galerija

Lana Radeljak imala je nešto više od mjesec dana kada je tragično poginula njena majka Ena Begović.

Lana Radeljak (20) prisjetila se svoje majke, poznate hrvatske glumice Ene Begović koja je preminula u tragičnoj nesreći prije 20 godina. 

Pogledaj i ovo showbuzz Nije se mogla suzdržati Rasplakalo je tužno sjećanje

"15.8.2000-15.8.2020 Zauvik si tu", napisala je Lana pokraj fotografije glumica u žutoj haljini na brodu. Kći Begović i poduzetnika Josipa Radeljaka imala je nešto više od mjesec dana kada joj je majka stradala. 

Mnogi kažu da Lana jako nalikuje na pokojnu glumicu i prelijepa je baš kao i ona. Ona nije krenula majčinim stopama nego studira menadžment. 

Inače, Ena je preminula 15. kolovoza 2000. nakon nesreće na otoku Braču. Auto je sletio u provaliju i Begović je zadobila ozljede glave zbog kojih je ubrzo umrla. 

Pokojna glumica je 2013. dobila monografiju 'Ena' koju je financirao njezin muž Josip. U njoj se nalazi obilje tekstova, fotografije te nepoznati Enini zapisi iz obiteljskog albuma. Redatelj Jakov Sedlar (66), koji je bio prijatelj s Enom, snimio je dokumentarni film o njoj, prvakinji zagrebačkog HNK također naziva 'Ena'. 

Mnogi su isticali da je Begović zbog iznimnog talenta, iako je bila južnjakinja uspjela postati miljenica Zagreba. Kakva je glumica bila, dokazuje činjenica da je jednu večer zaredom odigrala čak tri velike Krležine uloge "Glembajeve", "Ledu" i "U agoniji". 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene