pokazala i luksuzni poklon

Lana Klingor Mihić važan dan obilježila je u Španjolskoj, a javno je zahvalila osobi koja je dijelom zaslužna jer je na putu: ''Bez tebe ne bi nigdje stigla...''

Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 5 Lana Klingor Mihić - 6 Lana Klingor Mihić - 4 Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić - 3 Lana Klingor Mihić - 5 Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 1 In Magazin: Lana Klingor - 1 In Magazin: Lana Klingor - 2 +19 In Magazin: Lana Klingor - 3 Galerija

Lana Klingor Mihić proslavila je svoj 43. rođendan u Madridu sa suprugom, a pokazala je i kakav je luksuzni poklon dobila.

Pjevačica Lana Klingor Mihić  sa suprugom Antom otputovala je u Španjolsku pa se od tamo javila s nizom fotografija, a u opisu je otkrila i kako slave njezin rođendan te pokazala skupocjenu Louis Vuitton torbu koju je dobila kao poklon.

"43. i najsretnija osoba. Hvala svima na čestitkama, porukama i lijepim željama. Mojoj kumici Mirjana Makevic-Solomun što čuvaš i djecu i pse i tako divno brineš o njima. Bez tebe ne bi nigdje stigla, a kamoli do Madrida", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐋𝐚𝐧𝐚 𝐊𝐥𝐢𝐧𝐠𝐨𝐫 𝐌𝐢𝐡𝐢𝐜 (@lanatheklingor)

U komentarima su pristizale brojne čestitke, a među njima našle su se i one od Ivane Vide, Gabriele Pilić, Andreje Trgovčević te mnogih drugih.

Inače, Lana je danas majka triju kćeri, a sa suprugom Antom Mihićem u sretnom je braku od 2013. godine.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 5 +27 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Grudi je prekrila samo prozirnom trakom što je većinu zgrozilo, a gađenje je izazvao i još jedan detalj na njoj jer - takva je izašla na ulicu!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Iva Pejović Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Iva Pejović Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Slobodan Boba Živojinović, Filip Živojinović, Viktor Živojinović Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Saša Matić sa suprugom Anđelijom i kćeri +17 Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Sergej Ćetković Celebrity Najveća imena srpske estrade sjatila se na proslavu rođendana kćeri miljenika regije, pogledajte tko je sve došao na veliki tulum za pamćenje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene