nema tko nije bio

Najveća imena srpske estrade sjatila se na proslavu rođendana kćeri miljenika regije, pogledajte tko je sve došao na veliki tulum za pamćenje!

Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Slobodan Boba Živojinović, Filip Živojinović, Viktor Živojinović Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Slobodan Boba Živojinović, Filip Živojinović, Viktor Živojinović Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Iva Pejović Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Iva Pejović Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Slobodan Boba Živojinović, Filip Živojinović, Viktor Živojinović Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Saša Matić sa suprugom Anđelijom i kćeri Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Sergej Ćetković Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Dejan Matić Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Aca Lukas Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Saša Popović Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejović, Dejan i Jelena Tomašević Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Slobodan Boba Živojinović, Filip Živojinović, Viktor Živojinović +11 Aco Pejović - 1 Galerija

Slobodan Boba Živojinović sa sinovima, Saša Matić sa suprugom i kćeri, Sergej Ćetković i Aca Lukas samo su neki od brojnih poznatih uzvanika na raskošnoj proslavi rođendana kćer Ace Pejovića, Ive.

Kći srpskog pjevača Ace Pejovića, Iva, proslavila je 18. rođendan u Crown Plaza Hotelu u Beogradu.

Raskošno slavlje uveličali su brojni poznati uzvanici, od glazbenika do sportaša.

Suprug Lepe Brene, Slobodan Boba Živojinović, došao je s njihovim sinovima Filipom i Viktorom Živojinović, Saša Matić poveo je suprugu Anđeliju i kći Taru, a došao je i njegov brat Dejan Matić. Među ostalim poznatim uzvanicima bili su i pjevači Sergej Ćetković, Aca Lukas, Saša Popović, bivši košarkaš Dejan Tomašević sa suprugom Jelenom i brojni drugi.

Nitko nije došao praznih ruku, a svi su se za ovu prigodu i posebno skockali.

Fotografije sa slavlja pogledajte u galeriji.

Inače, Aco je kćer Ivu dobio sa suprugom Biljanoom, s kojom se rijetko pojavljuje u javnost, a nedavno je progovorio o njezinoj teškoj bolesti.

"Biljana je bila zdrava žena, nikada nije imala problema, nije ni znala da boluje od proširenja krvnih žila. To je poput jednog balona koji se stvori na krivom putu, a ona je to imala od rođenja i to na predjelu očiju", rekao je Aco u IN Magazinu, pa je objasnio kako je to otkrila kada je predavala studentima te se srušila i završila u bolnici.

"Puno sam išao u crkvu i molio se, mislim da mi je to dosta pomoglo, tamo sam nalazio mir. Vratila se kada je vidjela kako izgleda, pogledala se u ogledalo i rekla nam: 'Pa dobro, je li vi vidite kako ja izgledam? Zašto mi niste brkove i obrve počupali?'. Mi smo se smijali jer nismo mogli vjerovati da ona priča o brkovima, a mi smo se toliko brinuli hoće li ona uopće preživjeti", prisjetio se.

Inače, sa suprugom Biljanom u braku je već desetljećima, a osim slavljenice Ive zajedno imaju još i kćeri Magdalenu te Mariju.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 5 +27 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Grudi je prekrila samo prozirnom trakom što je većinu zgrozilo, a gađenje je izazvao i još jedan detalj na njoj jer - takva je izašla na ulicu!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Doja Cat - 3 Doja Cat - 2 Doja Cat - 1 Doja Cat - 3 +5 Doja Cat - 2 Celebrity Grudi je prekrila komadićem prozirne tkanine ispod kojeg se sve vidjelo, evo zašto su se u čudu za njom okretali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene