Kakav povratak u prošlost!

Lana Jurčević prisjetila se 2007. godine kad je jedna njezina fotografija obišla cijeli Zagreb: ''Niste me mogli fulati!''

Lana Jurčević Lana Jurčević Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević +6 Lana Jurčević Galerija

Lana Jurčević prisjetila se 2007. godine kad je imala tu čast da je njezina fotografija krasila zagrebački tramvaj.

Lana Jurčević malo se vratila u prošlost pa s pratiteljima podijelila vijest i fotografiju iz 2007. godine.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

Naime, naša pjevačica tada je imala čast da upravo njezina slika bude na jednom zagrebačkom tramvaju, popularnoj ''jedanaestici'', a na javnom je prijevozu promovirala svoju novu pjesmu ''Pronađi me''.

''PRONAĐI MEEEEE! A niste me mogli fulati. ''Davne'' 2007. godine… jedanaestica je vozila po gradu, a ja sam ''pjevala'' s tramvaja tada novi singl “Pronađi me”. Tko ga se sjeća?'' napisala je Lana u opisu kratkog videa kojeg je objavila na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

Ovom nostalgičnom objavom Lana je podsjetila svoje pratitelje na početak 2000-ih godina kad je bila jako popularna, a neki su joj obožavatelji u komentarima priznali da su se tada u nju i zaljubili vidjevši je na tramvaju.

''Ja sam se tada i zaljubio u tebe!'' priznao je jedan obožavatelj.

''Ajmeee! Kakav throwback'', ''Top'', ''Bila si i ostala tiha patnja tisuća muškaraca. I tad i sad'', pisali su joj fanovi.

Lana se otada pomalo povukla iz svijeta glazbe i otišla u poduzetničke vode, a iako je uvijek slovila za jednu od najljepših hrvatskih pjevačica, Lana sada ponosno progovara i o nesavršenostima koje ima.

Ranije ove godine za In Magazin se pohvalila da danas ima više samopouzdanja nego prije nekoliko godina.

"Jesam li ja imala ovo samopouzdanje prije pa ni pet godina, ni deset, ni petnaest? Takvo kakvo imam sada, ali puno je tu i rada na sebi i samodokazivanja, puno je tu nekih faktora. Mene danas ne određuje jel ja imam 55 kila ili 75, jel imam ono prišt nasred čela. Tako mi je svejedno što tko misli, bitno da sam ja dobro sa sobom", zaključila je Lana te jednom i na Instagramu dodala:

"Kad gledam neke stare snimke, eeee ne vjerujem koliko sam bila mršava. Malo i premršava. I iskreno ne smeta mi ovo malo škembice sad, skroz sam si fajn u svojoj koži… Nego, možda je vrijeme da se pokrenem… Da mi kosti i mišići ne zakržljaju, treba koncerte još odskakati (hrpu nadam se) i tko zna što još. Slušam prijedloge za neke dobre aktivnosti, treninge?" napisala je.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 10 +30 Ivana Knoll - 8 Celebrity Upravo zbog ovakvih prizora slovi za jednu od najseksi Hrvatica, a uvijek se potrudi i nadmašiti samu sebe!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nestala Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert +9 Marijana Seifert - 2 Celebrity Policija opet intenzivno traga za Marijanom iz Big Brothera četiri mjeseca nakon nestanka, zna se i zašto

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene