Da ju čujemo

Njihov se prekid predviđao dok je ona sneno gledala u drugog, a sada je o svemu i sama progovorila

Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper, Lady GaGa (Foto: Profimedia) Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady GaGa (Foto: Getty Images) +0 Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Galerija

Lady Gaga po prvi puta je progovorila o prekidu sa zaručnikom Christianom Carinom.

Lady Gaga, pjevačka diva nove generacije, koja je ove godine svijet pokorila svojim nastupom u filmu "Zvijezda je rođena" po prvi puta je na nastupu u Las Vegasu progovorila o prekidu sa zaručnikom Christianom Carinom. 

Pogledaj i ovo Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Nije bilo pomoći Neizbježna propast slavnog para: Snimanje filma udaljilo ga je od jedne, a privuklo drugoj poznatoj ženi?

Između pjesama na svom nastupu Lady Gaga (33) je odlučila progovoriti o intimnoj temi koja je zanimala mnoge. Prije no što je krenula pjevati svoj novi singl "Someone to Watch Over Me" rekla je kako je nosila prsten zadnji puta kada je pjevala tu pjesmu. Time je nedvojbeno aludirala na prekid s Carinom. 

"Someone to Watch Over Me" je emocionalna balada, a napisali su George i Ira Gershwin još davne 1926. Prije Lady Gage ovu pjesmu je izvodila i kraljica glazbe Ella Fitzgerald. 

Lady Gaga i Carino su počeli izlaziti u veljači 2017. godine, a pjevačica je njihovu vezu potvrdila u listopadu 2018. kada ga je prvi puta u javnosti nazvala svojim zaručnikom. 

Sreća nije potrajala, a več u veljači na dodjeli Grammy nagrada Lady Gaga se pojavila bez partnera, a nije ni nosila prsten. Ovih dana se opasno šuška kako je svemu kriv njezin odnos s glumcem Bradleyem Cooperom s kojim je snimala i pjevala u "Zvijezda je rođena". Emotivni nastup pjevačice i glumca na Oscarima je pokrenuo lavinu komentara kako se takva kemija ne može odglumiti, a navodno je i Bradleyev odnos s njegovom partnericom Irinom Shayk dobro uzdrman.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothing could be more special than sharing this moment at the Oscars with a true friend and artistic genius.

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)


 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a dream come true to be in London for the premiere of my first film. I’m so proud to be here with my incredible director and co-star. #AStarIsBorn 📸: Mike Marsland/WireImage

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Američka pjevačica prije Carine je bila zaručena za glumca Taylora Kinneyja, no par se razišao 2016. godine uz obrazloženje kako su ih razdvojili pretrpani rasporedi nastupa i velika udaljenost. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling, Jennie Garth, Gabrielle Carteris (Foto: Instagram) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) Beverly Hills (Foto: IN Magazin) +5 Beverly Hills (Foto: IN Magazin) Celebrity Tri zvijezde ''Beverly Hillsa'' pozirale u badićima, ali fanovima serije za oko je zapelo nešto drugo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene