Planovi za dvoboj

Otkriven tajni dogovor Kristine Mandarine i Andrijane: "Imamo pravo jedna drugoj procijeniti koje su tvrđe, koje su mekanije"

Farma: Upoznajte Kristinu Mandarinu i druge natjecatelje - 15 Farma: Upoznajte Kristinu Mandarinu i druge natjecatelje - 15 In Magazin 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Mandarina i Andrijana Kristina Penava i Andrijana Kristina Penava i Andrijana Kristina Penava Andrijana Kristina Penava i Prince Kristina Penava Kristina Penava +0 Farma: Upoznajte Kristinu Mandarinu i druge natjecatelje - 15 Galerija

Kristina Penava Mandarina je sklopila tajni dogovor oko ovotjednog dvoboja na Farmi u kojem sudjeluje kao jedna od duelistica.

Kristina Penava Mandarina ovotjedna je duelistica među Farmerima koji se nervozno pitaju koga će izabrati kao protovnika u dvoboju.

Pogledaj i ovo Rafael Dropulić Rafo pamtite ga ovakvog? Sjećate se Rafe? Isplivale su fotke snimljene nakon noći koja mu je promijenila život, a onda je odlučio nestati!

Nakon napornog dana i branja grožđa, neki su se odlučili našaliti na tu temu. Tako je Andrijana otkrila Silviju i Sanji otkrila detalje tajnog dogovora koji su ona i Kristina sklopile.

"Riječ je o veličini. To imamo Kristina i ja. Možda je kod mene to nešto veće, a kod nje manje. Dosta je uočljivo na ženskom tijelu", ispričala im je Andrijana.

Pokušali im je dati zadatak da pogode o čemu je riječ, no Silvio ju je uspio nagovoriti da im kaže o čemu je točno riječ.

"Rekla mi je da idemo na dvoboj sisa. Mi imamo jedna drugoj pravo procijeniti koje su tvrđe, koje su mekanije, koje se ponašaju ovako s obzirom na stupanj orketaja", rekla mu je Andrijana.

"Obje imaju velika prsa, jedna ima malo pojačana, naravno - nadogradnja, jedna ima prirodna. Pa eto, čisto malo zezanje na tu temu", dodala je Sanja.

Adrijana je na na posljetku detalje dogovora s Kristinom odlučila otkriti svima.

"U biti je Kristina odredila već jučer tih pet faktora koja bi mogla pobijediti u tom prsnom duelu, nazovimo ga tako", objasnila im je Andrijana, a Kristina je spremno prihvatila šalu na svoj račun kada je čula razgovor ostalih kandidata.

Farmu ne propustite na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles (Foto: Instagram) +3 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Celebrity Ella i Charles slave, objavila je i preslatku fotku: "Prije djece, botoksa, dioptrije, plastičnih operacija i sijede kose"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene