Očajna je...

Uplakana Kristina Mandarina priznala što ju je natjeralo na plač: ''Trudim se skrenuti misli s toga''

Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Kristina Penava Farma: Upoznajte Kristinu Mandarinu i druge natjecatelje - 15 Farma: Upoznajte Kristinu Mandarinu i druge natjecatelje - 5 Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) - 2 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 3 Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 17 +0 Kristina Penava (Foto: Instagram) - 10 Galerija

Kristina Mandarina tužna je jer se s njom na Farmi nitko ne želi družiti, a očekivala je da će pronaći i neke nove prijatelje.

Novi farmeri već su nekoliko dana na farmi, no čini se kako se i dalje ne uspijevaju uklopiti među već oformljenu ekipu, a novo okruženje najteže pada farmerici Kristini Mandarini.

Pogledaj i ovo Kristina Penava i Prince Ima sve više pratitelja Kristini Mandarini izlazak s Farme nije teško pao: Objavila fotku u topiću koji je istaknuo svu raskoš njezina dekoltea

Kako kaže, najmlađa je na farmi i upravo tu vidi problem jer se nije najbolje uspjela uklopiti, a čini se da se očekivanja koja je imala uoči ulaska nisu ispunila.

''Dođe mi teško jer mi je žao da me većina farmera nekad ne pozove na nešto. Ne bih sada nikoga izdvajala, ali uvijek nekako ostanem sama, ostanem u sjeni. Trudim se skrenuti misli s toga'' kazala je Kristina.

"Jako sam uzbuđena zbog sudjelovanja u 'Farmi'. Nadam se da ću spoznati neke nove vještina i znanja, a naviše se veselim upoznavanju novih ljudi i novim prijateljstvima. Od ostalih kandidata očekujem poštovanje, iskrenost i, naravno, dobru zabavu", rekla nam je Kristina prije ulaska na Farmu.

Hoće li se to uskoro promijeniti i hoće li uspjeti pronaći nove prijatelje, vidjet ćemo vrlo uskoro, baš kao i hoće li gazda promijeniti svoju odluku o prvom duelistu, tko će postati drugi duelist, a tko će osvojiti imunitet. Sve to ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji showa "Farma More i Maslina".

Kristina je nedavno otkrila i kako je izgledala u srednjoj školi te iznenadila obožavatelje pozirajući u bijeloj košulji s kravatom, a mnogi od njih komentirali su kako se odonda doista promijenila.

Farmu ne propustite na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram) +2 Dragan Kojić Keba, Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Keba napokon progovorio o odnosu Severine i Igora, nije bio nimalo raspoložen: ''Odrasli su ljudi''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene