''Za svaki slučaj!''

Fanovi iznenadili kralja Charlesa maštovitim poklonom kao podsjetnik na prve dane njegove vladavine!

Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles III. - 1 Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles, princ Harry i princeza Anne Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 1 Željko Reiner i kralj Charles III. Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 1 +19 Kralj Charles - 3 Galerija

Jedna od posjetiteljica kralju Charlesu III. darovala je kemijsku olovku kao simboličan poklon jer se često na potpisivanjima muči s nalivperima.

Kralj Charles III. sa svojom je suprugom Camillom prošetao pored okupljenih građana i turista u Cardiffu.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. dao je sve od sebe Svi pričaju o simpatičnoj gesti kralja Charlesa, evo kako je pokazao da i u teškom periodu misli na svoj narod!

Brojni građani bili su radosni što mogu upoznati novog kralja Velike Britanije i Commonwealtha, a jedna od građanki kralja je iznenadila simboličnim poklonom.

Naime, kralju je u ruke pružila kemijsku olovku, a već je dobro poznata stvar da se Charles često muči s nalivperima kada treba nešto potpisati.

U tim je trenucima prilično nervozan, a i sam je pred kamerama rekao da mu se to dogodi svaki put.

''Za svaki slučaj'', rekla mu je obožavateljica, a kralj se srdačno nasmijao na poklon koji je dobio.

Snimku je podijelio i Daily Mail.

Podsjetimo, u proteklih tjedan dana Charles je imao problema s kemijskim olovkama čak dva puta, a na jednom videozapisu čak se i čuje kada kralj frustrirano govori: ''Mrzim ovo! Svaki prokleti put!''

Snimka je nasmijala javnost diljem svijeta, a mnogi su ga krenuli zezati kako brzo gubi živce jer je izgledao prilično nervozno na objavljenim isječcima.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 4 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 5 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 6 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 3 +19 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 2 Celebrity Glumica Kate Winslet završila u dubrovačkoj bolnici, stigla je u crnom kombiju, a pratilo ju je nekoliko ljudi

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 Filip Hrgović i Lidija Bačić - 1 +28 Filip Hrgović i Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić u opako kratkoj i uskoj haljini istaknula sve svoje čari, duge noge i dekolte bili su u prvom planu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene