Prepoznajete li ju?

Slavna glumica malo se opustila: Nekoć ljepotica raskošnih oblina danas ima druge prioritete

Kirsten Dunst (Foto: Profimedia) Kirsten Dunst (Foto: Profimedia) profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kirsten Dunst (Foto: Profimedia) Kirsten Dunst (Foto: Profimedia) Kirsten Dunst (Foto: Profimedia) Kirsten Dunst (Foto: Profimedia) Garrett Hedlund i Kirsten Dunst (Foto: AFP) Kirsten Dunst (Foto: Getty) Kirsten Dunst (Foto: Getty) Kirsten Dunst Jesse Plemons (Foto: Getty) Kirsten Dunst (Foto: Instagram) Kirsten Dunst (Foto: Instagram) +1 Kirsten Dunst (Foto: Instagram) Galerija

Slavna glumica Kirsten Dunst nekoć je plijenila pažnju dekolteima, a danas ju viđamo u posve drugačijim izdanjima.

Američka glumica Kirsten Dunst postala je slavna već kao dijete. Svojim neobičnim izgledom slatke plavokose djevojčice, ali i glumačkim talanetom u ranoj je dobi osvojila Hollywood, a njezin uspjeh od tada bio je strelovit. 

Pogledaj i ovo Ana i Jole Čagalj (Foto: Tonći Čerina) Znamo i ime! Kakva će to biti fešta: Omiljenom domaćem paru nakon tri kćeri stigao sin

Prva velika uloga u kojoj je tumačila ljepoticu dogodila joj se kada je imala samo 19 godina, a tumačila je Spidermanovu djevojku. Nakon uloge u filmovima o superjunacima i romantičnim komedijama, počela je surađivati i s kritički vrlo hvaljenim redateljima poput Larsa von Triera i Sofie Coppole. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt Cannes film festival, dope as fuck @chrislilley

Objavu dijeli Kirsten Dunst (@kirstendunst)

Tijekom njezine duge karijere navikli smo ju gledati u zanosnim izdanjima na filmskom platnu i crvenim tepisima, no u posljednje doživjela je pravu fizičku transformaciju. 

Bez šminke i frizure te stilista, Kirsten izgleda baš kao i većina žena bez glamurozne čete ljudi koja ih sređuje. Nakon što je prije godinu dana rodila sina Ennisa, Kirsten se rijeđe pojavljivljuje na crvenim tepisima, a vidljivo je kako puno manje pažnje posvećuje svom izgledu. 

Tako je viđena u nedavnoj šetnji sunčanom Kalifornijom, nakon koje se s majkom i sinčićem uputila u obližnji restoran na ranu večeru. Iz izdanja u kojem se Kirsten pojavila moglo se jasno iščitati kako moda više nije na prvom mjestu prioriteta ove mlade mame. 

Nakrcana stvarima, noseći sina u rukama, bez trunke šminke i raščupana, Kirsten je samouvjereno prošetala pred kamerama fotografa i pokazala kako izgled nije sve u životu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inside 👀 @nylonmag 📸 @thomaswhiteside 👗@j_errico 💇🏼 @laini_reeves 💄@fionastiles 💅🏻 @nailsbyemikudo #woodshock

Objavu dijeli Kirsten Dunst (@kirstendunst)

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin (Foto: Screenshot) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) +8 Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Celebrity "Hejterica" u crvenom: Urnebesna reakcije djevojke na Sobinov prolaz u finale sve je oduševila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene