slave bidenovu pobjedu

Zvijezde plaču, plešu u autu i na ulici te otvaraju šampanjac, a neke se sprdaju s Trumpom: "Amerika te otpušta!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian, Lady Gaga, Ariana Grande samo su neke od zvijezda koje su pokazale koliko su sretne jer je Joe Biden odnio pobjedu na američkim izborima.

Tijekom izbora neke su zvijezde najavljivale odlazak iz Amerike ako pobijedi Donald Trump, a sada slave jer je Joe Biden budući stanar Bijele kuće. 

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Mnoge slavne osobe su svoju sreću izrazila na društvenim mrežama. "Hvala Bogu", napisala je pjevačica Ariana Grande na Twitteru i označila Bidena i njegovu buduću potpredsjednicu Kamalu Harris. 

"Bacimo se na posao, Amerika. Vrijeme je da ljude na vlasti smatramo odgovornima za ono što rade. Vrijeme da nas slušaju. I vrijeme je za prave promjene u našim politikama i praksama", istaknula je Lizzo uz video na kojem je pokazala da plače zbog Joeve pobjede. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s time to hold the people in charge accountable. It’s time for them to listen. And it’s time for actual change in our policies and practices.

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on

Pjevačica je sudjelovala u Bidenovoj predsjedničkoj kampanji i držala govore pa nije čudno što je toliko sretna i emocionalna. 

Kim Kardashian, koja je radila s Trumpom na reformi kaznenog sustava, pokazala je da je sretna sa rezultatima izbora. Objavila je fotografiju Bidena i Harris i kraj njih stavila plava srca. Nije spominjala svog supruga Kanyea Westa koji je u 12 država osvojio 60.000 glasova. 

Neke zvijezde su ismijavale Donalda, a među njima je bio Jordan Peele, redatelj nagrađen Oscarom. "Otpušten si!, objavio je aludirajući na Trumpov show "Pripravnik" u kojem je davao otkaz natjecateljima koji bi podbacili. 

Modelu Gigi Hadid je laknulo što je Biden odnio pobjedu. "Novi dan. Novo poglavlje. Čulo se više glasova nego ikad prije. Predsjednik koji će raditi tako da služi svim Amerikancima, bilo da ste glasovali za njega ili ne, tako da će ujediniti Ameriku. I još prva potpredsjednica u našoj državi", napisala je. 

Pjevačicu Pink su preplavile emocije. "Ova vijest me rasplakala. Preplavilo me olakšanje zbog ove zemlje. Preplavljena sam zbog Kamale i inspiracije koju je donijela svim djevojkama", istaknula je. 

"Joe Biden, Kamala Harris i građani Amerike, dali ste svijetu jedan od najvećih činova ljubaznosti i hrabrosti koje je svijet vidio. Samo ljubav za novog predsjednika države i prvu potpredsjednicu", napisala je Lady Gaga na Twitteru. 

Pjevač John Legend i njegova supruga Chrissy Teigen su Bidenovu pobjedu proslavili vožnjom autom po ulicama West Hollywooda gdje se okupilo mnoštvo sretnih građana. John je snimao ljude i vrištao od sreće s Chrissy, a ranije je na Instagramu proslavio otvaranjem šampanja. Pjevač nakon ovoga neće iseliti iz Amerike što je spominjao kada je govorio o mogućnosti da Trump pobijedi. 

Jennifer Lopez je također pokazala koliko je sretna zbog izbornih rezultata. Objavila je na Instagramu kako plače u krevetu. 

"Tako sam sretna ovog jutra. Slušam riječi ljudi koji govore da idemo prema boljem danu, prema ujedinjenoj državi i puštam suze veselja. Kažu da je vrijeme da izliječimo duboke rane...", rekla je plačući. 

"Povijesni je dan za djevojčice diljem svijeta. Nevjerojatan je, nevjerojatan dan. Bog blagoslovio sve", govorila je o Harris na poziciji potpredsjednice. 

Glumica Gwyneth Paltrow i njen muž Brad Falchuk slavili su vozeći se u kabrioletu po ulicama West Hollywooda gdje bilo okupljeno mnoštvo ljudi. 

Jennifer Lawrence je objavila snimku sebe kako pleše od sreće na ulici u donjem dijelu pidžame. "Nisam imala izbora nego prirediti zabavu za pobjednika", istaknula je glumica. 

Oglasio se i kralj knjiga strave Stephen King. "America Trumpu: "Otpušten si!", napisao je na Twitteru. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene