Seksi par

Kim novim seksi fotografijama (opet) 'srušila' internet

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni supružnici odradili su seksi kampanju koja se jako svidjela i njihovim obožavateljima...

Kim Kardashian i Kanye West ponovno su odradili seksi snimanje, a upravo je ovaj slavni par odabran kao zaštitno lice Balmainove kampanje za proljeće/ljeto 2015. Na fotografijama koje su postale hit na društvenim mrežama Kim i Kanye su vrlo prisni, a malo nedostaje da padne strastveni poljubac.

Pogledaj i ovo Bianca Censori - 6 Nešto pristojnije izdanje Dosad ju je odijevao u oskudne kombinacije, a ovog puta kupio joj je kombinezon s interneta čija je cijena vrlo povoljna

Susjed poručio slavnim sestrama Kardashian: 'Vi ste obično smeće'

Za The Balmain Love kampanju fotografirao ih je Mario Sorrentini, a slavni par izgleda vrlo otmjeno u crnom outfitu. Kim nosi crnu haljinu, vrlo sličnu onoj njezine polusestre Kendall Jenner koju je nosila na Paris Fashion Weeku.

'Za Menswear kampanju želio sam uhvatiti trenutak ljubavi. Kim i Kanye su ikone stila i moji prijatelji te mi je bila čast surađivati s njima u Balmainovoj kampanji. Oni predstavljaju ljubav, ljepotu i raznolikost - oni su nova modernost. Ovo je zapravo i više od kampanje, ovo je slavljenje ljubavi i prijateljstva', rekao je fotograf.

Obožavateljima slavnog para bilo je iznimno drago vidjeti ih u ovom romantičnom izdanju budući da su u posljednje vrijeme počela šuškanja o problemima u braku, no čini se da je ipak sve u redu kod Kanyea i Kim.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene