Borba s godinama

Kićo Slabinac: 'Pa nisam lud da ostarim, ja živim od tog lica'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kićo Slabinac otkrio nam je zbog čega voli Zagreb ljeti, zašto šeće skoro pet kilometara dnevno te zašto je vegetarijanac.

Da Zagreb ni ljeti ne bude bez dobre glazbe i provoda, pobrinuo se Kićo Slabinac. U sklopu Ljeta na Maksimiru bećarcem je zagrijao publiku koja se na poznate pjesme brzo rasplesala. Kićo nam je priznao čega se nikada ne bi odrekao, zašto su tako uzbudljive njegove vožnje tramvajem i što priprema na glazbenom planu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Amerikanka Olivia - 3 Prati ju 50 tisuća ljudi Amerikanka hrvatskih korijena o navikama i mitovima Hrvata koje dijeli sa svojim pratiteljima: ''To je jedan od razloga zašto sam ostala ovdje!''

S godinama se, osim umom, bori i fizički, pa šeće i po 4,5 kilometara na dan. Iako su neki mediji pisali da se čak bacio u vegetarijance kako bi održao dobru formu, Kićo priznaje - to nije nikada bilo opcija.

'Što se hrane tiče, tu sam slab kao i prema ženama i to je moja zapravo slabost najveća, ali pokušavam se kontrolirati koliko mogu. Snaga se može dobiti i na drugi način, a mesa teško da bi se mogao odreći. Pa nisam lud da ostarim, ja živim od tog lica. Onda moj zlobni kolega gitarista kaže zato ti tak ide dobro u zadnje vrijeme što živiš od svoje face', priča nam Slabinac.

Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene