Šokantna odluka

Silovanje, zlostavljanje i maltretiranje su u redu, ako je ugovor dobar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

S rogatima se teško bosti,a ona je premala riba za ljude iz Sonyja koje je pokojni kralj popa nazvao vragovima.

Fanovi, kolege, ali i oni koje njezina glazba ne zanima previše, ostali su šokirani nakon što je sud odbio njezinu tužbu u kojoj iznosi vrlo ozbilje optužbe protiv producenta Dr. Luka. Sud je odbio dozvoliti joj da prekine ugovor koji ima s Dr. Lukom i kućom Sony jer je bi im to financijski naštetilo. Sjetite se samo riječi pokojnog kralja popa upućene Sonyju. Malo je vjerojatno kako bi propali financijski da su dozvolili Keshi da raskine ugovor.

Pogledaj i ovo Kesha (Foto: AFP) teško ju je prepoznati Prošla je kroz pravi pakao koji joj je u potpunosti promijenio izgled, o bolnim trenucima nije se ustručavala progovoriti

Ne radi se o hiru ili promjeni izdavača, radi se o itekako ozbiljnim stvarima. Producent Dr. Luke silovao je Keshu nakon njezinog 18. rođendana, a fizičko, verbalno i psihičko maltretiranje nastavilo se sve do danas. Kesha tvrdi kako ju je Luke drogirao i potom silovao. Za to nikada nije bio krivično gonjen. Sony joj je navodno ponudio da radi s nekim drugim producentom, ali pjevačica smatra kako će u tom slučaju sabotirati njezinu glazbu.

Sony ima daleko veću zaradu od Dr. Luka nego od Keshe pa ne čudi da ga svim silama brane, tvrde Keshini odvjetnici. Sony sada pokušava opovrgnuti optužbe za silovanje i zlostavljanje. I dok slučaj nije ni izbliza završen, milijuni fanova, ali i veliki broj slavnih svjetskih faca, stalo je u odbranu Keshe. Poruke pristižu na svim društvenim mrežama pod hashtagom #FreeKesha. Među prvima svoju podršku je iskazala Lady Gaga koja je i sama bila žrtva silovanja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene