Uspješno je to skrivao

Njihova je veza tek nedavno izašla na vidjelo, ali miljenik žena već je godinama u vezi s umjetnicom

Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves (Foto: Profimedia) +0 Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Galerija

Povučeni glumac Keanu Reeves, koji veoma rijetko priča o svom privatnom životu, prvi put u 35 godina službeno je pokazao djevojku na crvenom tepihu.

Glumac Keanu Reeves (55) prvi put je službeno predstavio svoju djevojku, umjetnicu Alexandru Grant (46) u studenom prošle godine na ekskluzivnom filmskom partiju u Los Angelesu. Američki mediji su prije toga nekoliko puta uhvatili par skupa, ali Keanu nije htio potvrditi da su u vezi.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves vratila vjeru u ljubav Tko je žena koja je ukrala srce Keanuu Reevesu? Drugačija je od svih holivudskih žena, a on ne skida osmijeh pored nje

Javnost je vjerovala da Reeves ljubi samozatajnu umjetnicu tek nekoliko mjeseci, no njihova prijateljica, glumica Jennifer Tilly (61), kaže da su zajedno godinama.

"Prije godinu i pol Alexandra mi je rekla: 'Keanu Reeves je moj dečko', a ja sam samo ponavljala: 'Što? Što? Što? Što?'", ispričala je Tilly za američki Page Six. Dodala je kako je Alexandra uvijek bila super i bila je uvjerena kako je lezbijka. Jako ju je iznenadilo kad su svi bili uvjereni kako su Keanu i umjetnica novi par.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Backstage at @goredforwomen with my fabulous hairdresser @samleonardihair getting ready for my stroll down the runway! 💃🏻 #reddresscollection (Photo by @natashasmee)

A post shared by Jennifer Tilly (@jennifertilly) on

"Zapanjilo me kako je Alexandra otišla s njim na neki događaj i odjednom su svi poludjeli i govore: 'To mu je nova djevojka.' Već su skupa išli na nekoliko događaja", rekla je Jennifer. Glumica je upoznala Alexandru prije nekoliko godina na zabavi i ističe kako je elegantna, pritajena i vrlo tiha.

"Keanu je isto takav. Vidjela sam ga na njezinoj prošloj izložbi i nije htio nikakvu pozornost jer je pritajen čovjek. Zato na neki način shvaćam zašto su svi poludjeli jer su Keanu i Alexandra skupa. Oni su jednostavno savršen par", ispričala je Tilly.

Keanu je s djevojkom Alexandrom surađivao na knjigama "Oda sreći" i "Sjene". Dok ih je umjetnica ilustrirala, glumac je pisao poeziju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene