DOJURILA HITNA

Drama u popularnom showu: Slavna pjevačica požalila se na vrtoglavicu i onesvijestila usred snimanja

Katy Perry, Orlando Bloom, Bradley Cooper, Oprah Winfrey (Foto: Profimedia) Katy Perry, Orlando Bloom, Bradley Cooper, Oprah Winfrey (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry, Orlando Bloom, Bradley Cooper, Oprah Winfrey (Foto: Profimedia) +0 Katy Perry (Foto: Instagram) Galerija

Katy Perry požalila se da osjeća intenzivan miris plina te da joj se vrti i počinje ju boljeti glava, a ubrzo se onesvijestila i pala na tlo.

Pjevačica Katy Perry (35) i ostali suci showa "Američki idol" u nedjelju su, kako piše Mirror, proživljavali pravu dramu. Naime, u jednom trenutku Katy je pitala country-zvijezdu Lukea Bryana (43) i Lionela Richieja (70) osjećaju li miris plina.

Pogledaj i ovo Angela Rozas Saiz - 3 Pitanje dana modne industrije Je li ova manekenka zajedno s Katy Perry pokrenula novi trend s haljinama koje otkrivaju pozadinu?

"Jako je intenzivan", komentirala je pjevačica. Požalila se i da osjeća vrtoglavicu. "Počinje me boljeti glava. Loše mi je, jako loše. Ne osjećam se dobro", rekla je Katy i ubrzo se onesvijestila. Luke je istaknuo kako je riječ o propanu i upozorio kako nije riječ o šali, nego plin stvarno curi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(NOW THAT I HAVE YOUR ATTENTION!) You’re watching @americanidol, right West Coast? There may be a quiz later. JK no quiz but lots of feels 😩 @abcnetwork #americanidol

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

U jednom trenutku začule su se sirene hitne pomoći i vatrogasaca, a snimateljska ekipa, žiri i natjecatelji evakuirani su iz zgrade. Inače, to je 18. sezona američkog showa i gledatelji su komentirali kako je pjevač Richie bezobrazan prema kandidatima.

"Moram biti iskren prema tebi. Ne sviđaš mi se. I zbog nekog čudnog razloga ne odgovaraš mi baš. Ne volim tvoj glas ni stav. Ne mislim da ćeš uspjeti u Hollywoodu", rekao je jednom natjecatelju.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal i George Clooney (Foto: Profimedia) +1 George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Celebrity Holivudski glumac i supruga u šoku: Poplava im uništila imanje u Engleskoj vrijedno 12 milijuna funti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene