Otvoreno progovorila

'Nakon što me ostavio, nisam mogla ustati iz kreveta dva tjedna'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Katy Perry u još jednom intervjuu osvrnula se na svoj propali brak s Russellom Brandom te njihov prekid. Katy je otkrila kako se osjećala kad je njezinom 14-mjesečnom braku došao kraj.

'Bila sam u krevetu dva tjedna. Bila sam prilično sje****. Jako me boljelo, dobila sam težak udarac', priznala je Katy Perry kako se osjećala nakon što ju je Russell Brand ostavio. 

Pogledaj i ovo showbuzz Iskreno progovorio 'Dok sam bio u braku, stalno sam razmišljao o seksu s drugima'

Ipak, pjevačica je pronašla sreću i ljubav u zagrljaju glazbenika Johna Mayera, a svu bol koju je osjećala zbog Russella izbacila je iz sebe na albumu 'Prism'.

>> Kome bolje stoji kruna od 10 tisuća kuna: Severini ili Katy Perry?

'U početku sam htjela album nazvati 'Adult Reality' ili 'Realnost odraslih' zato jer je album 'Teenage Dream' ili 'Tinejdžerski snovi' digla na taj oblak od šećerne vune i onda kao da sam dobila udarac u lice koji me srušio niz stube nekoliko puta', izjavila je u intervjuu za Sunday Times.

'Morala sam se suočiti sa stvarnošću da se sve stvari u životu ne nalaze na oblacima', objasnila je. Upravo to inspiriralo ju je da napiše pjesmu 'Grace of God' u kojoj govori kako leži na podu kupaonice. Pjesma je autobigrafska. Bila sam na dnu, izgubila sam nadu i sve moje samopouzdanje je potpuno nestalo', objasnila je.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene