Nakon 20 godina

Prijateljstvo koje ne blijedi: Kate i Leonardo otkrili tajnu povezanu sa snimanjem Titanica

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kate Winslet i Leonardo DiCaprio otkrivaju da još uvijek jedno drugome citiraju redove iz Titanica.

Nakon 20 godina otkada je Titanic stigao u kina, dvije zvijezde filma Kate Winslet i Leonardo DiCaprio još su uvijek najbolji prijatelji.

Pogledaj i ovo showbuzz traume iz djetinjstva Otkrila bolnu prošlost koju bi najradije zaboravila

Za razliku od tragične sudbine zaljubljenika u filmu, glumci su uspjeli provesti dosta vremena zajedno tijekom protekla dva desetljeća, a ono što čine kad se druže veoma je slatko. Winslet je nedavno progovorila o prijateljstvu s DiCapriom.

"Ne želite znati ništa o posljednjem razgovoru koji smo imali, jer je to bilo veoma smiješno", rekla je Winslet u časopisu Glamour. 41-godišnja glumica, koja je snimila Titanic kad je imala jedva 21 godinu, otkriva što čini kad se druži s Leonardom.

"Našli smo se govoreći jedno drugome: 'Možeš li zamisliti da svijet uistinu zna gluposti koje govorimo?' Neću vam reći o čemu zapravo razgovaramo, ali smo vrlo bliski i ponekad citiramo redove iz Titanica jedno drugome i smatramo da je to uistinu smiješno", dodala je.

Glumci redovito provode vrijeme zajedno i nedavno su uočeni na odmoru na jugu Francuske. Humor u njihovu prijateljstvu postoji još od Titanica. U intervjuu 1997. godine, nedugo nakon što je Titanic stigao u kina, DiCaprio je pohvalio Kate i osvrnuo se na njihovu kemiju na zaslonu, piše News.com.au. "Općenito je tako divna osoba da se naša kemija prirodno dogodila na ekranu. Jednostavno si odgovaramo kao ljudi. Što se tiče ljubavne scene, mi smo se samo dobro zabavili", rekao je.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene