Nikad dosta

Kraljevski baby boom? Kate Middleton gledajući Meghaninu trudnoću podivljali hormoni pa želi još jedno dijete

Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: AFP) Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: AFP) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i obitelj (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) +0 Kate Middleton želi još djece (Foto: Instagram) Galerija

Kate Middleton navodno je poželjela još jedno dijete. Hoće li kraljevstvu podariti još jednog princa ili princezu?

Svjedočeći medijskoj pompi oko trudnoće Meghan Markle i njenog prvog djeteta s princem Harryijem, vojvotkinja Kate Middleton navodno je zaključila da joj njeno troje djece nije dovoljno - ona želi još jedno. I to čim prije. 

Pogledaj i ovo Princ William Sve je pomno isplanirano Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

Unatoč tome što su Kateine trudnoće bile komplicirane, a lijepa vojvotkinja je patila od stalnih iscrpljujućih mučnina, očito su se ponovno aktivirali majčinski osjećaji, a hormoni učinili svoje pa će princ William uskoro ponovno morati ispuniti želju svojoj supruzi. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Middleton (@katemiddletonphotos)

Unatoč govorkanjima o tome da Kate nakon treće trudnoće više neće rađati, čini se da je došlo do promjene situacije pa je proširenje Harryijeve i Meghanine obitelji nagnalo i Kate na taj korak.

Navodno su posljednji mjeseci visoke trudnoće Meghan Markle Kate ostavili sjetnu i potištenu, a razlog je taj što joj i samoj nedostaje trudnoća. Podsjetimo, Kate je u posljednjih 6 godina rodila tri puta

"Ona obožava djecu i spremna je vlastito tijelo žrtvovati kako bi opet rodila unatoč prijašnjim komplikacijama", rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“The Duke and Duchess of Cambridge are pleased to share a new photograph of their family. The photograph, taken by Matt Porteous, shows The Duke and Duchess with their three children at Anmer Hall, and features on Their Royal Highnesses’ Christmas card this year.” —Kensington Palace, 14.12.2018

Objavu dijeli Kate Middleton (@katemiddletonphotos)

Posljednja Kateina trudnoća je bila prije samo godinu dana, kada je rođen maleni princ Louis, najmlađi sin princa Williama i Kate. 

Ako se Kate doista odluči na četvrto dijete slijedit će korake kraljice Elizabete, koja je svog sina princa Edwarda rodila upravo s 37 godina, koliko je sada i Kate. 

Kraljevski par je navodno u siječnju ove godine dao naslutiti kako bi voljeli pokušati dobiti još jednu djevojčicu, nakon što su svjedočili bratskoj ljubavi koju je princ George pokazao prema svojoj malenoj sestrici Charlotte. 

"Kate je uvijek činila stvari na svoj način, a William ju je u tome podržavao. Obećao je da će biti uz nju i činiti ju sretnom još i prije no što su se vjenčali", rekao je izvor blizak kraljevskom paru. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duke and Duchess of Cambridge, Prince George, Princess Charlotte and Prince Louis, following Prince Louis’s christening. 📷 by Matt Holyoak.

Objavu dijeli Kate Middleton (@katemiddletonphotos)

Za to hoćemo li doista svjedočiti pravom baby boomu u britanskoj vladajućoj kući morat ćemo malo pričekati, no u svakom slučaju sada možemo reći kako imamo dvije vojvotkinje koje su se valjda odlučile natjecati koja može bolje, brže i više - rađati. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lena Headey (Foto: AFP) Lena Headey u seriji glumi kraljicu Cersei (Foto: Profimedia) \ Igra prijestolja (Foto: Profimedia) +5 Jerome Flynn bio je u vezi s Lenom Headey (Foto: Getty Images) Celebrity Ovo dvoje glumaca i bivših ljubavnika na setu su morali razdvajati jer se od prekida doslovno mrze

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene