Opekotina kraljice Cersei

Ovo dvoje glumaca i bivših ljubavnika na setu su morali razdvajati jer se od prekida doslovno mrze

Lena Headey (Foto: AFP) Lena Headey (Foto: AFP) afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lena Headey (Foto: AFP) Lena Headey u seriji glumi kraljicu Cersei (Foto: Profimedia) \ Igra prijestolja (Foto: Profimedia) Jerome Flynn bio je u vezi s Lenom Headey (Foto: Getty Images) Jerome Flynn bio je u vezi s Lenom Headey (Foto: AFP) Lena Headey (Foto: AFP) Lena Headey u seriji glumi kraljicu Cersei (Foto: Getty Images) Pedro Pascal (Foto: Getty Images) +0 Glumačka postava \ Galerija

Na setu "Igre prijestolja" odvijale su se prave drame - jedna od njih je i ona koja se odvila između Lene Headey i Jeromea Flynna.

Finalna sezona "Igre prijestolja" ne prestaje fascinirati obožavatelje diljem svijeta, a interes gledatelja za sve zakulisne igre nikada nije bio veći.

Pogledaj i ovo showbuzz Game Of Thrones Kraljica ispred svog vremena u Dubrovniku

Osim fantastičnih scena bitki i neočekivanih prevrata u izmišljenom svijetu Westerosa, "Igra prijestolja" je tijekom svojeg dugogodišnjeg emitiranja doživjela i neke vrlo stvarne turbulencije na setu. 

Jedna od većih zavrzlama koja se nije odvila pred očima gledateljima, već upravo na samom snimanju kultne serije, bila je ljubavna veza i težak prekid dvoje glumaca serije - Lene Headey i Jerome Flynna. 

Krvoločna i beskrupulozna kraljica Cersei, koju glumi upravo Headey, ranih je 2000-ih ljubila svog kolegu sa seta, Jeroma Flynna, koji u seriji glumi vrsnog plaćenog ubojicu. Unatoč tome što bi im se karakteri likova sjajno slagali, jer bi hladnokrvni ubojica i još zlobnija kraljica doista bili dobar tim, Heady i Flynn u stvarnom su životu uspjeli biti sve osim toga. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

QUEEEEEEN😭😭😭😭😭😭😭😭😭💗💗💗💗 . . . . @iamlenaheadey #lenaheadey #cerseilannister #cersei #queenofthesevenkingdoms #queencersei #longmayshereign #ichooseviolence #hearmeroar #alannisteralwayspayshisdebts #houselannister #lannisters #lannister #gotseason8 #gotcast #maisiewilliams #sophieturner #emiliaclarke #asoiaf #queen #gameofthrones #got #hbo

Objavu dijeli Lena Headey (@_iamlenaheadey)

Nakon što su se upustili u intenzivnu ljubavnu vezu 2002. godine Headey i Flynn uskoro su potpuno okrenuli ploču pa tako već više od 15 godina - apsolutno ne komuniciraju! 

Šuškalo se da je njihova kratka romansa završila već u proljeće 2003. i to na iznimno ružan način. Navodno su obje strane u vezi pretrpjele psihičko i emocionalno nasilje, a da im je odnos trajno oštećen očito je i iz jednostavne činjenice kako na snimanju "Igre prijestolja" - baš nikada nisu bili zajedno na setu.

Prije no što su glumci potpisali ugovore i počeli snimati sagu koja će postati jedna od najgledanijih serija svih vremena, Headey i Flynn su od producenata striktno zatražili da baš niti jednom ne moraju snimati scenu zajedno, a zahtjevali su i da nikada ne budu u istom trenutku na setu ili u blizini njega kako se ne bi slučajno sreli. 

Da se radilo o vrlo gadnom prekidu svjedoče i govorkanja o tome da su se stranice i stranice scenarija navodno morale mijenjati samo zato da se Cersei i Bronn nikada ne susretnu. Ni u stvarnom životu, a ni u seriji. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh it’s coming people #Forthethrone 💪👊👊👊👅👅👅👅photo by Uber talent @helenstills 🥰

Objavu dijeli Lena Headey (@iamlenaheadey)

Da stvar bude zanimljivija, problematičan odnos s Flynnom nije jedino upuštanje Headey u romantične odnose s članovima glumačke ekipe "Igre prijestolja." Upravo u maniri serijske žderačice muškaraca Cersei, Headey je četiri godine nakon početka snimanja serije, 2014. završila u naručju još jednog ljepotana iz serije - Pedra Pascala.

Pedro Pascal, američki glumac čileanskog podrijetla, u "Igri prijestolja" je u četvrtoj sezoni tumačio latino zavodnika Oberyna Martella, kojeg čak niti iznimne vještine s kopljem nisu uspjele spasiti smrtnog stiska kraljice Cersei koja ga je došla glave. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❃ Lena Headey & Pedro Pascal 🙌🏼

Objavu dijeli Game of Thrones (@gotpage)

Niti ta veza nije dugo potrajala, iako je par volio na društvenim mrežama objavljivati svoje zaljubljene fotografije. Nakon Pascala, Headey je napokon skinula oči s kolega sa seta i usmjerila pažnju drugdje - što se pokazalo dugoročno mnogo sretnijim rješenjem. 

Tako je u stvarnom životu kraljica Cersei pronašla ljubav s Danom Cadanom s kojim je dobila i kćer, a par se 2017. i zaručio.

Zaključak - romanse na radnom mjestu doista su plodno tlo za stvaranje nepotrebnih problema. Život je puno lakši ako ih izbjegnemo. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene