nije sve bajno

"Teško mi je": Nikad iskrenija Kate progovorila o drugoj strani majčinstva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton otvorila je dušu i iskreno progovorila o teškoćama s kojima se suočava.

Unatoč tome što živi život kao iz bajke i Kate Middleton suočava se sa situacijama koje su izrazito teške. U jednom od najotvorenijih javnih obraćanja vojvotkinja od Cambridgea progovorila je o majčinstvu i s teškoćama s kojima se suočava otkako je postala majka princa Georgea i princeze Charlotte.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i kralj Charles Povijesni trenutak Kralj Charles svojim je potezom otkrio koliko poštuje Kate Middleton, takva čast ukazana je prvi put nekom članu kraljevske obitelji!

"Postati majka bilo mi je divno iskustvo, ali s vremena na vrijeme to zna biti velik izazov, čak i meni koja imam veliku pomoć i podršku mnogo ljudi, što većina majki nema. I dalje nema pravila, nema ispravnog i pogrešnog, jednostavno morate dati sve od sebe. Mnogim majka, pa i meni to izaziva nedostatak samopouzdanja", iskreno je kazala Kate. Vojvotkinja je javno pružila podršku svim majkama koje se bore s postporođajnom depresijom koju često uzrokuju prevelika očekivanja koja sami sebi namećemo, ističe vojvotkinja.

"Osjećamo pritisak da budemo savršeni roditelji, pretvaramo se da je sve savršeno. Nije dobro pričati o majčinstvu samo kao o predivnoj stvari, moramo pričati i o onoj drugoj strani majčinstva. To što ste potražili pomoć nije znak slabosti", zaključila je Kate.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene